Tuhaf olacak ama senelerdir kullandıktan sonra reddit'i bırakmaya karar verdim, gayet sorunsuz kullanıyordum bir sorun çıkardığım da yoktu kendi halimde takılıyordum, birkaç ay önce tuhaf şekilde ne zaman bir post atsam reddit'in spam filterı tarafından silindi diye saçma bir uyarıyla silinmeye başladı, hangi suba ne atarsam atayım aynı şekilde siliniyordu, shadowban yedim mi diye kontrol ettim o da değil, birkaç kişiye daha olan bir durummuş çözümü de gidip ne zaman post atarsam o subun modlarından onay istemekmiş, tabii tahmin edileceği gibi çoğu subun modu kafasına göre takılıyor, sadece birkaç subdaki modlar onayladı diğerlerine oturup yalvarır gibi mesaj atmama rağmen cevap bile alamadım haliyle post atamıyorum hiçbir yere, son çare reddit'in kendisine mailden ulaşıp durumu anlattım onlardan da cevap gelmedi, saçmalığa bak arkadaş bunu yaşayan başkaları da varmış doğru düzgün bir çözüm bile yok, senelerdir kullandığım hesap için durup dururken millete yalvarmam gerekiyor post atmak için ki o da mümkün değil umursanmadığı için |
Bildirim