Şimdi Ara

Reddedilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , 21 yasindayim ve bir denizcilik okulunda okuyorum. Gözlemledigim bir "aptalligi" sizinle paylasicam.

Fakultede bir kiz var adi "kiz" olsun. Bu kiz , Çogunlugun erkek oldugu bir okulda okudugu için tahmin edersiniz ki biraz burnu havada. Ayni zamanda şimarik . Bu kizin numarasina 1 diyelim. Aklinizda dursun.

Diger kizimiz da fakulteden 2 numara diyelim buna da. Bu kiz diger kizlar kadar populer degil ve diger kizlar tarafindan dişlaniyor ayrica erkekler de kiz güzel olmadigi için ona bakmiyorlar.

Şimdi olayin içine ben giriyorum. ilk olarak 1 numarali kiza yakinlaşiyorum.Ilk gun iyi gitmesine ragmen daha sonra kiz tarafindan küçük görüldügumu farkediyorum.

Ayni zamanda 2 numarali kiza da yakinlasiyorum. ilk gün kizla kutupanede ders çaliştik ve izlenlerime göre , bu da ilk gunden bana pek arkadaşinin olmadigini , benim onun en iyi anlayan kişi oldugumdan bahsederek tutarsiz bir kişilik sergiliyor.

Sonuclar -

A) Havali kizdan iyi arkadas olmaz
    B) Çirkin kizlarin kendine güveni olmadigi

Olmasi gereken aslinda şudur arkadaşlar , insanlari guzel zengin yakisikli diye derecelendirmeyin . Toplumdaki sacma sapan aşagilayici tabulardan uzak durun. Statikocu , egoist veya gosteris meraklisi olmayin. Kimseyi kendinizden büyük görmeyin. Bu yaziyi ilkokuldaki yada lisedeki kardeslerime fikir olusturmasi icin yazdim , iyi aksamlar. . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle karışık benzetmeler yaptın ki kafam karıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders iceriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeee mühendislik fakultesi böyle bişe, bizim okulda bir iibf olsa böylemi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

eeee mühendislik fakultesi böyle bişe, bizim okulda bir iibf olsa böylemi olurdu

Anladık mühendislik okuyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

eeee mühendislik fakultesi böyle bişe, bizim okulda bir iibf olsa böylemi olurdu

Anladık mühendislik okuyorsun.

gel bir de bana sor
  • Derecelendirme derken bile kendin derecelendirmişsin biri havalı güzel biri çirkin ezik diye. Her şeyde kendinizden pay aramayın canım; bırakın biraz da ezik olan kendine güvensin, çirkin olan kendine baksın, havalı olan adam olsun, yakışıklı güzel olan mütevazi olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evlilik Teklifi...
    7 yıl önce açıldı
    Samimiyetsiz ilişki
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.