Şimdi Ara

Reddedildim çok kötüyüm :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denixex

hocam boşver ya sana kız mı yok , bir kız için bu kadar üzülmeye değmez , ayrıca keşke teklif etmeseydiniz , önce bir izlemleseydiniz , konuşsaydınız size karşı birşey hissediyor mu diye bir tahmin etseydiniz , sonra bir yerlere gidelim mi diye falan teklif etseydiniz , sinema olur kafe olur , eğer kabul ederse hoşlanıyordur senden ama kabul etmezse salla gitsin , hiç uğraşma bile

doğru söylüyosunda öncesinde konuşmuştuk zaten gayet samimi ve duyguları güzel olan bi kız ama :( gerçekten çok bağlanmışım hocam
  • Herkes red yiyor,illa her teklif edilenden olumlu yanıt alınacak diye bir dünya yok

tecrübe olmuş işte başkasına bak sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asugan Han

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

hocam boşver ya sana kız mı yok , bir kız için bu kadar üzülmeye değmez , ayrıca keşke teklif etmeseydiniz , önce bir izlemleseydiniz , konuşsaydınız size karşı birşey hissediyor mu diye bir tahmin etseydiniz , sonra bir yerlere gidelim mi diye falan teklif etseydiniz , sinema olur kafe olur , eğer kabul ederse hoşlanıyordur senden ama kabul etmezse salla gitsin , hiç uğraşma bile

doğru söylüyosunda öncesinde konuşmuştuk zaten gayet samimi ve duyguları güzel olan bi kız ama :( gerçekten çok bağlanmışım hocam

neyse hocam artık yapacak birşey yok , bir dahakine daha dikkatli yaklaşırsın , "unutamazsın , alışırsın " diye bir laf vardır öyle olur hocam , zaman geçtikten sonra aklına gelir güler geçersin

• teşekkür ederim beyler moralimi biraz daha düzelttiniz
  • quote:

teşekkür ederim beyler moralimi biraz daha düzelttiniz

Acın acımızdır. Allah sabır ve metanet versin.

• Gerçek aşk sadece bir kere bulunur. Umarım ki sen de bir gün bulacaksın. Bulacaksın diyorum, yani daha bulamadın demek ki. O yüzden üzülme. İlk başta bu farklıydı vs. vs. cidden farklıydı gibi düşüncelerde olursun ama 2 ay civarı bir sürede geçer. Kızdan iğrenirsin. Bunu mu sevdim lan ben dersin. Ama geçer yani. Üzülme, hayatın tadını çıkart. Olmadı en bilindik yöntem olan montla s*çmayı dene. Dünyada daha başka dertlerin olabileceğini farkedersin böylece. Geçmiş olsun.
  • aynisi banada oldu 2 ay pesinden kostum ne guzel konusuyoduk sonradan ogrendim kiz okul basindan beri bi cocuktan hoslaniyomus yuzume karsi soyledi bide takma kafana baska seylerle ugras oyun,film,dizi falan takil iste hayatini yasa

• quote:

Orijinalden alıntı: Laplace's Devil

Gerçek aşk sadece bir kere bulunur. Umarım ki sen de bir gün bulacaksın. Bulacaksın diyorum, yani daha bulamadın demek ki. O yüzden üzülme. İlk başta bu farklıydı vs. vs. cidden farklıydı gibi düşüncelerde olursun ama 2 ay civarı bir sürede geçer. Kızdan iğrenirsin. Bunu mu sevdim lan ben dersin. Ama geçer yani. Üzülme, hayatın tadını çıkart. Olmadı en bilindik yöntem olan montla s*çmayı dene. Dünyada daha başka dertlerin olabileceğini farkedersin böylece. Geçmiş olsun.

teşekkür ederim inşallah bulabilirim biraz zaman gerekiyor bana sanki
  • O seni bulacaktır belkide.Sadece bekle.Her işte hayır olduğunuda unutma.Benimde farklı bir sebepten dolayı, konuştuğum kızla olmamıştı.Herşey olacağına varır derler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Laplace's Devil

Gerçek aşk sadece bir kere bulunur. Umarım ki sen de bir gün bulacaksın. Bulacaksın diyorum, yani daha bulamadın demek ki. O yüzden üzülme. İlk başta bu farklıydı vs. vs. cidden farklıydı gibi düşüncelerde olursun ama 2 ay civarı bir sürede geçer. Kızdan iğrenirsin. Bunu mu sevdim lan ben dersin. Ama geçer yani. Üzülme, hayatın tadını çıkart. Olmadı en bilindik yöntem olan montla s*çmayı dene. Dünyada daha başka dertlerin olabileceğini farkedersin böylece. Geçmiş olsun.

teşekkür ederim inşallah bulabilirim biraz zaman gerekiyor bana sanki

Bulmaya çalışırsan muhtemelen çukurlara saplanırsın, olduğun yerde kal o zaten gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

O seni bulacaktır belkide.Sadece bekle.Her işte hayır olduğunuda unutma.Benimde farklı bir sebepten dolayı, konuştuğum kızla olmamıştı.Herşey olacağına varır derler

evet hocam teşekkür ederim moralim biraz daha düzeldi sayenizde
  • Bende daha geçenlerde reddedildim.Baya üzüldüm ama ağlamak derecesinde değil.Kızı hala her gün görüyorum ama artık konuşamıyorum da rahat rahat.Hala seviyorum hala başkalarıyla görünce kıskanıyorum her gün her gün.Yapıcak bişi yok gibi.Geçmesini umut ediyorum bu duyguların yoksa mezun bile olamam herhalde,dersleri bile dinleyemiyorum rahatça.Tam arkamda oturuyor kız, sürekli sesi,gülüşü kulağımda :( Zor iş kardeş.
  • Üzülmemek elde değil lakin insan ruh ve mantık arasında harap oluyor. Seni iyi anlıyorum.

• Niye üzülüyonuz abi dışarda kaç tane güzel kız var bir kıza baglı kalarak yaşanılırmı bende reddedildim gittim başkasına söyledim kabul etti zaten reddedildiklerim beni tanımıyorlar ve ben söylemiyorum bazılarını arkadaşları gönderiyom onlar söylüyor kızda etmedigi oluyor diyecegim şu kafaya takma üzülmeye değmez ama daha cok yeni seninki zaman geçtikçe anlarsın boş yere üzüldügünü
  • Boş yere üzülme, bir kaç hafta üzülürsün sonra unutursun gider, bu olay senin için tecrübe olmuştur, diğer açılmanda daha rahat olursun
  • Geçmiş olsun
  • ELİİF OFF ELİİF ÖLÜRÜM BEN SENİN İÇİN KİTAPSIZIN KIZI NİYE BÖYLE YAPIYON NİYEE

ELİFF
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.