Şimdi Ara

Red kiz konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 6-7 ay once teklif ettim red yedim nedeni ise ayni okulda oldugumuz halde yuzyuze degilde internetten teklif etmem simdi asil soruysa bu kizin benim hakkimda dusuncelerini ogrenebilirsem ki burda sizin fikirlerinizi denicem tekrar acilmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Red kız deyince Red Head demek istedin sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tehfazen

Red kız deyince Red Head demek istedin sandım.

Bunlari nosver fikirle gel bana

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 12 Şubat 2014; 20:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

[DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=vVVNN2pzaHw]

Knk pttcell 128 kb/s izlemem 30 dk surer ozet gecsen

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

[DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=vVVNN2pzaHw]

Knk pttcell 128 kb/s izlemem 30 dk surer ozet gecsen

Konuyla alakalı degil
  • Oo hadi beyler ya iq su yuksek insanlar burda hep biliyorum hadi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanına gidip "benim hakkımda ne düşünüyorsun?" diye sor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

Yanına gidip "benim hakkımda ne düşünüyorsun?" diye sor.

O yemez iste hem ben cok alinganim hemde kiz kalbimi kirarsa bende kri gecirip kafasini kirabilirim

• Şimdi eğer ki yeterli çekiciliği yaratabilmiş olsaydın benimle çıkar mısın desende netten söylesen de kabul ederdi.Daha yeterli çekicilik yok belli ki kız belki sadece hoşlanma aşamasındaydı.İlk başta tekrar yakınlaşmalısın birlikte vakit geçirmelisin.Sonra zaten netten değilde yüz yüze otomatik olarak söylersin kıza alıştıktan sonra.Bende aynı hatayı yaptım sınıftaki kıza benden hoşlanıyordu ama ben aceleye getirdim ve açıldım sonuç reddedildim ve şu an kızla hiç konuşmuyoruz koptuk resmen bir daha da bu hataya düşmem herhalde.Sende düşmüşsün düzeltebilme şansın var.Benim çoktan geçti gibi artık o şans :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

Şimdi eğer ki yeterli çekiciliği yaratabilmiş olsaydın benimle çıkar mısın desende netten söylesen de kabul ederdi.Daha yeterli çekicilik yok belli ki kız belki sadece hoşlanma aşamasındaydı.İlk başta tekrar yakınlaşmalısın birlikte vakit geçirmelisin.Sonra zaten netten değilde yüz yüze otomatik olarak söylersin kıza alıştıktan sonra.Bende aynı hatayı yaptım sınıftaki kıza benden hoşlanıyordu ama ben aceleye getirdim ve açıldım sonuç reddedildim ve şu an kızla hiç konuşmuyoruz koptuk resmen bir daha da bu hataya düşmem herhalde.Sende düşmüşsün düzeltebilme şansın var.Benim çoktan geçti gibi artık o şans :D

Hocam bende ayni durumdayim seninle ama vazgectim zaten ya ugrasamicam kendime haksizlik yaptigimi farkettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.