Şimdi Ara

Red Dead Redemption Kaydetme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu kaydedemiyorum yatağa gidince sadece Uyumak ve Kıyafet değişimi açılıyor..Nasıl kaydetcem ben bu oyunu..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Red Dead Redemption 2 Kaydetme Sorunu

Red Dead Redemption 2 oyununda manuel kayıt işleminin şu anda kilitli olduğu bildirilmektedir. Bu sorun nedeniyle oyuncular oyun ilerlemelerini kaydedemiyor veya manuel kayıt noktaları oluşturamıyor.

Sorunun Nedenleri

Sorunun nedeni henüz resmi olarak açıklanmadı ancak oyunun son güncellemesinden kaynaklandığı düşünülüyor. Güncelleme, bazı oyuncular için otomatik kaydetme özelliğinde de sorunlara neden olmuştur.

Şu anda manuel kayıt işlemini yeniden etkinleştirmenin resmi bir yolu bulunmamaktadır. Ancak oyunun otomatik kaydetme özelliğinin çalıştığından emin olmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Oyun ayarlarına git.
    • "Kayıt" sekmesini seç.
    • "Otomatik Kaydetme" seçeneğinin etkin olduğundan emin ol.

Alternatif Yöntemler

Manuel kayıt işlemi kilitli olduğundan, oyun ilerlemeni korumak için alternatif yöntemleri kullanabilirsin. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Hile Kaydetme: Oyundaki hile kodlarını kullanarak manuel kayıt noktaları oluşturabilirsin. Ancak bu yöntem önerilmez çünkü oyun deneyimini bozabilir.
    • Bulut Kaydetme: Oyununu Rockstar Games Social Club hesabına bağlayarak bulut kaydetme özelliğini etkinleştirebilirsin. Bu, oyun verilerini çevrimiçi olarak yedekler ve kaydetme sorunları durumunda ilerlemeni geri yüklemeni sağlar.

Red Dead Redemption 2'deki kaydetme sorunlarının Rockstar Games tarafından araştırıldığını ve en kısa sürede çözüm bulunmasının beklendiğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zaten uyuyunca kaydediyosun oyunu 'e basınca kaydeder . basarsan kıyafet değişimi yapar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

Zaten uyuyunca kaydediyosun oyunu 'e basınca kaydeder . basarsan kıyafet değişimi yapar ..

Uyuyorum ama oyunu kaydetmiyo o kadar ilerledim gitti hepsi..

• Tamamdır hallettim..Eğer birine daha böyle bişe olursa nedenini sölüyorum.Hileler oyunun save'lenmesine izin vermiyor. Sorun bu yüzdenmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

Tamamdır hallettim..Eğer birine daha böyle bişe olursa nedenini sölüyorum.Hileler oyunun save'lenmesine izin vermiyor. Sorun bu yüzdenmiş..

Afferin sana.Bide şu sorularına ana başlıkta sorsan tam olacak......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 9 Haziran 2010; 15:58:27 >

• sinirden evdekilerle karşılaşma yapıyordum :)) sonunda çözdüm evdekiler çok oynayınca kızıyor babamla evde teke tek karşılaşma yapacaktık az kalsın
  • Auto savede var.Her görev sonrası save ediyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Pc Hesap
    5 yıl önce açıldı
    Resident Evil 5 kaydetme sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    Merhaba red dead 2 de oyun kaydetme nasıl aktif oluyor hatırlıyor musunuz türkçe hiçbir paylaşım bulamadım sizin hileleri kaldırmadan aktif olmayacağı yönündeki paylaşımınız dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.