Şimdi Ara

red dead redemption hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu oynamış bitirmiş fark yapmaz tecrübesi olanlara danışmak istiyorum şu pokerde hile yapma olayıyla karşılıklı düello olaylarını bir türlü çözemedim bilen varsa anlatabilir mi?

• Ne pokeri ya kumar haram haram
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Ne pokeri ya kumar haram haram

• pokerde hile elegant suitle oluyo ama hiç yapmadım ek olarak elegant suit thieves landing de oluyor.Duel ile işaretleyip sağ alttaki barını rakibinden hızlıca o barı doldur bar dolunca kendi sıkıyor
  • Xbox'ım yok fakat ps3'le aynıdır diye düşünüyorum barı en çok dolduran bölge kafa bölgesidir en az ayaktır ayaktan kafaya doğru barı doldurma olayı artar birde bilmen gereken bir şey var adamın eğer silahı tutuğu eline deng getirirsen eğer düello biter hem biz kazanmış oluruz hemde +400 honor verir çünkü düşman ölmez birde düelloda o aimi(nişan alma artısısı) aynı yerde tutma çünkü bir noktaya sadece bir kere ateş edebilirsin bu ne demek mesela adamın kafasına deng getirdin ve orayı seçtin orası X oldu aynı yere üst üste basarsan orayı seçmez aimi bir az daha sağa sola yukarı aşağı hareket ettirmen gerekir ve son tavsiyem düellolarda TV'ye her zamankinden daha yakın ol

HİLE YAPMAYI BİLMİYORSAN
    Hile ELEGANT SUİT ile oluyor hileyi bir pokerde el döndüğünde ve kağıdı sen dağıtıyorsan yapabilirsin bunu sadece bir kere yap çünkü ikinciyi yapmaya çalışırsan oyun başladığı için adamlar olayı çakıyor.Hileyi ps3'te üçgen tuşu xboxda herhalde ''Y'' tuşu ona basılı tutuyorsun altta yarım yarım çember gibi birşey çıkıyor ve yarım çemberin üzerindeki ibreyi sen kontrol ediyorsun onu her zaman yüksekte tutmaya bak kısa süre sonra eline bir kart geçiyor zaten poker oynanıyor ise hileyi istediğin zaman yapabilirsin istediğin kadar da tabi el sende olduğu zaman 1 tur döner eline hileyle aldığın kartı beğenmediysen aynı şekilde hile yapacaksın he birde hile yaparak elindeki kartı değiştiriceğin zaman analogu istediğin kartın olduğu yöne doğru çevir yani
    ÖRNEK:
    Elinde ''K'' ve ''3'' var diyelim masada ''K-K-A-3-6'' var diyelim hileyle aldığın kartta ''K'' diyelim değiştirmen gereken ''3'' kartı ve bu sağ tarafta analoguda o yüzden sağ tarafa seçiyorsun ve seçtiğin anda hile çemberi açılıyor dikkatli ol o yüzden.

Umarım bu uzun mesajım bir işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sherlock- -- 25 Temmuz 2012; 23:06:35 >

• hile yapma mevzu çıkıyor sonra poker oynamayı öğren sen en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

hile yapma mevzu çıkıyor sonra poker oynamayı öğren sen en iyisi

Mevzu çıkması işi dahada eğlenceli bir hale getiriyor ben black water da 4 kişilik pokerde 2 sini eledim elim 3500 disk(adını unuttum işte yere atılan para gibi şey)hile yaptım ve kazanacağım o kadar para ve poker masasına harcadığım 100 lira içime oturmadı değil sonuç olarak adam haklı pokeri bile doğru şekilde yapmak gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Referans
    6 yıl önce açıldı
    [ALINIK] Red Dead Redemption 2 ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.