Şimdi Ara

Red Dead Redemption Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 29 mayısta 16mb güncelleme gelmiş ve versiyon 1.1 olmuş. ama bana güncelleme gelmedi. us psn de açtım yine olmadı. benden başka bu sorunu yaşayanlar varsa bu başlık altında çözüm arayalım diye düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

Arkadaslar 29 mayısta 16mb güncelleme gelmiş ve versiyon 1.1 olmuş. ama bana güncelleme gelmedi. us psn de açtım yine olmadı. benden başka bu sorunu yaşayanlar varsa bu başlık altında çözüm arayalım diye düşündüm

Kullandığın psn değilde oyunun bölge koduna göre indirir güncellemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

Arkadaslar 29 mayısta 16mb güncelleme gelmiş ve versiyon 1.1 olmuş. ama bana güncelleme gelmedi. us psn de açtım yine olmadı. benden başka bu sorunu yaşayanlar varsa bu başlık altında çözüm arayalım diye düşündüm

Kullandığın psn değilde oyunun bölge koduna göre indirir güncellemeyi.

oyunun bölge kodu 2 ındırenlerınde 2 mış. bu arada bende mı sorun var dıye cod un data sıldım sonra hemen gırdım ve guncelleme basladı.
  • baya bug var mesela geçen at arbasının üstünde kadın zıplaya zıplaya gidiyodu
  • Bana yaptı dün upgrade 16 mb lık birşeydi. Oyuna yeni başladım sayılır heryeri dolaştım bahsedilen buglara denk gelmedim belki düzeltmişlerdir.
  • update neden herkese aynı anda gelmiyor
    coop modu gelmiş mi update ile
  • valla bu rockstar ı çözemedim ve kafayı yıcem. bu update msj ıle bı arkadas gonderemezmi hanı dosya gonderılıyor ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Referans
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben genelde oyuna bşaladıktan sonra psn ye giriom multi için ama ginede gelmedi update falan :S belki oyuna başlamadan girersem olabilir, olanlarda böylemi? bu arada version bilgisinde - yazıo.
  • arkadaşlar update'te bişey yok... oyunu update çıkmadan çok önce bitirdim ben sadece 1 kere donma sorunu yaşadım o kadar.

belki bi ara koyup kaldırdılar ya da yanlışlıkla oldu

zaten update ile gelen bi özellik falan da yok
  • co-op paketi haziranda gelcek diyorlar, bu update bugları gidermek için olsa gerek
  • şimdi bende çok kopma var multide acaba belkı update ile düzelir diye düşündüm
  • bu oyunu xbox ta oynayanlarda , ps3 te oynayanlarda donma yaşıyorlar , çok fazla takmayın kafanıza :)
  • Ben oyunda bazen donmalar yaşıyordum, C.tesi sabah güncelleme yaptıktan sonra düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.