Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

at kullanımını çok merak ediyorum. simulasyon derecesinde bekliyorum vallahi. bi shadow of colossusda görmüştüm böyle zevkli at sürüşü
  • off çıksada oynasak çok güzel ya
  • Arkadaşlar, oyunu beklerken biraz havaya girmeye ne dersiniz en güzel vahşi batı soundtrack leri :

The Good, The Bad & The Ugly Theme 1966

For A Few Dollars More

A Fistful of Dollars

Will Smith Wild Wild West Song

• 360 için çıkıyor da PS3 versiyonu spotçulara düşüyor mu bugün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frexter

360 için çıkıyor da PS3 versiyonu spotçulara düşüyor mu bugün?

bu gün kadıköydeydim yeni geldim, metrenom elektronike uğradım oyunu sormak için 3 4 güne kadar ancak gelir dedi...
  • 3-4 gümn daha beklecez yane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frexter

360 için çıkıyor da PS3 versiyonu spotçulara düşüyor mu bugün?

Bugün spot pazarına düşmesi zor gibi gözüküyor. Büyük olasılıkla haftaya gelmiş olur.
  • herkes kendi kafasına göre konuşuyor, lütfen bilen biri bişeyler yazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

3-4 gümn daha beklecez yane

oyun 18 mayısta amerikada çıkıyor. rockstar games oyunlarıda genellikle erkenden çıkmadığı için en az 18 mayısa kadar bekleyeceğiz oyunu
  • Arkadaşlar oyun düştüğünde, indirecek arkadaşlar lütfen oyuna başladıktan oyun içinde gelişen olaylardan bahsetmek için "spoiler" butonunu kullansınlar. Bu sayede oyunun resmi çıkışını bekleyen yada herhangi bir nedenden dolayı daha sonra başlayacak arkadaşlar spoiler yememiş olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 14 Mayıs 2010; 13:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Arkadaşlar oyun düştüğünde, indirecek arkadaşlar lütfen oyuna başladıktan oyun içinde gelişen olaylardan bahsetmek için "spoiler" butonunu kullansınlar. Bu sayede oyunun resmi çıkışını bekleyen yada herhangi bir nedenden dolayı daha sonra başlayacak arkadaşlar spoiler yememiş olurlar.

• spoiler veren adamı yönetime şikayet edin, 15 gün ceza alırsa süt dökmüş kediye döner. forum kurallarınca spoiler vermek yasak. böyle artizlere aman vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 14 Mayıs 2010; 15:13:37 >
  • bu oyunda çete kurma olayını bi deneyelim zevkli olur mu acaba
  • herkes bu oyunu bekliyor heralde
  • Evet mesajlar silinmeye başlamış.Herkez dikkat etsin arkadaşlar....
  • Arkadaşlar ben ön siparişi verdim...Oyunu bekliyorum,bu oyunu oynayacak olanların gametag listesini yapalım....Beni ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar ben ön siparişi verdim...Oyunu bekliyorum,bu oyunu oynayacak olanların gametag listesini yapalım....Beni ekleyin

kaç liradan verdin ön siparişi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Arkadaşlar oyun düştüğünde, indirecek arkadaşlar lütfen oyuna başladıktan oyun içinde gelişen olaylardan bahsetmek için "spoiler" butonunu kullansınlar. Bu sayede oyunun resmi çıkışını bekleyen yada herhangi bir nedenden dolayı daha sonra başlayacak arkadaşlar spoiler yememiş olurlar.

DİKKAT edin tadımızı kaçırmayın!!!
  • listeye benide ekleyin :D bende ön spariş bekleyenlerdenim..
  • Arkadaş ben böyle birşey görmedim.Yabancı forum siteleri kaynıyor.Dakikada kaç mesaj geliyor hesaplayamadım.....
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.