Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

stormoffdarkness

hocam sen senaryoları yaz yollu oyun firmalarına mutlaka biri değerlendirir benide görürsün artık

OOO unuturmuyum hiç Asıl hikaye yaratmada en fazla haz aldığım tema korku gerilimdir .Laf kalabalığı olmasın diye yazmıyorum

• aynen hocam bende aynı tarz oyunları çok seviyorum.
  • Bu oyunun multisini çok merak ediyorum
  • alan wake için erken bi game of the year tahminim vardı ama bu oyun şmdiye kadar yayınlanan videolarıyla bu lafı bana yedirecek gibi rockstar ciddi çılgın oyunlar yapıyor
  • Arkadaşlar GG de oyun önsatışa çıkmış.Ayrıca satıcılardan birisi oyunun 2 mayısa kadar çıkacağını ve kargolanacağını yazmış.Buyrun:

http://urun.gittigidiyor.com/RED-DEAD-REDEMPTION-PS3-PS3-AKMAGZA-DA_W0QQidZZ26490392

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Arkadaşlar GG de oyun önsatışa çıkmış.Ayrıca satıcılardan birisi oyunun 2 mayısa kadar çıkacağını ve kargolanacağını yazmış.Buyrun:

http://urun.gittigidiyor.com/RED-DEAD-REDEMPTION-PS3-PS3-AKMAGZA-DA_W0QQidZZ26490392

çok heyecan yaptım inşallah doğrudur

• Biraz önce satıcıya attığım mesaja cevap geldi.Oyunu pazartesi veya salı bekliyorlarmış.....
  • süper haber 18 inde gelse oynayamıycaktım çok şanslıyım pazartesiye kadar nasıl sabredicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Nisan 2010; 10:47:19 >
  • Fiyatta iyi shopto da 102 liraya geliyor, eğer pazartesi salıo fiyattan satarlarsa bende ordan alırım, beklemeye ne gerek var.
  • bu yılın en iyi oyunlarından biri(belkide en iyisi) ve gelmesi çok yakın
  • Biraz önce prenses store ile mesajlaştım.Oda kesinlikle erken gelecek ama tam hangi gün bilmiyoruz dedi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Nisan 2010; 11:47:45 >
  • bu ara yanardağ patlaması falan olmasa bari
  • Güzellll erkenden oynayacağız yine
  • hadi bakalım...
  • bu erken gelme mevzuzsu xbox 360 içinde geçerlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

bu erken gelme mevzuzsu xbox 360 içinde geçerlimi?

O bellli değil....
  • quote:

Buda sorumu, eli mahkum önceden düşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Buda sorumu, eli mahkum önceden düşecek.

Aga dikkat çekmesene yaw Ben de ps3 yok ama ps3 için erken satışa çıkmasına seviniyorum

• off yaw 12 hazirana kadar world cup oynama red dead redemption oynama olmaz böle iş yaawww
  • benim sabrım kalmadı valla önümüzdeki hafta alabilirsek herkese kola ısmarlıycam dostlar
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.