Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyun büyük bir süpriz olmazsa yılın hitlerinden biri olur. evinden uzakta yalnız bir kovboy ve tam önünde kocaman bir harita.

gece kulaklığıda takar vahşi batıya dönüş yaparım..
  • Call of Juarez 2'deki hazzı yaşatabilecekmi bakalım.Muhteşem oyundu Call of Juarez 2.

Bunda da düellolar varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Call of Juarez 2'deki hazzı yaşatabilecekmi bakalım.Muhteşem oyundu Call of Juarez 2.

Oyun beklentileri kaşrılarsa CoJ'dan birkaç gömlek üsütn olur bana kalırsa ama fazla karşılaştırmamak gerek biri FPS biri TPS ayrıca düello var hatta çoklu düellolar bile var..
  • quote:

Call of Juarez 2'deki hazzı yaşatabilecekmi bakalım.Muhteşem oyundu Call of Juarez 2.

Hocam hangi kovboy oyunda Düello olmaz ki
    Call of Juarez 2 konusunda hemfikiriz bu arada. Cidden çok güzeldi oyundu, yakın zamanda bitirdim oyunu.Bütün sahneleri aklımdaŞU kanoyla sessizce suda süzüldüğümüz bölüm off offf

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Hocam hangi kovboy oyunda Düello olmaz ki
    Call of Juarez 2 konusunda hemfikiriz bu arada. Cidden çok güzeldi oyundu, yakın zamanda bitirdim oyunu.Bütün sahneleri aklımdaŞU kanoyla sessizce suda süzüldüğümüz bölüm off offf

Valla geçen yaz bitirmiştim o dediğin yeri değilde apaçi kampını bastığımız bölümü, kardeşimizin bizi uyandırdığı ve hemen arkasından aksiyona girdiğimiz bölümü bir de tabiiki son bölümü hatırlıyorum.Muhteşemdi gerçekten.

• call of juarez in ilk oyunu 2.sinden çok daha güzeldi senaryonun işleyişi vs. hele küçük çocukla dağa tırmanılan bölüm
  • Yazın konsol alacağım.İlk kararım FW'li almak idi ama bu oyun beni düşündürdü.Orijinal oyunların fiyatları ortada birde Live parası var birde modem bu işten nasıl çıkacağım ya?FW'li alsam çok oyun oynarım ama oyunun mutiplayeri mükemmel.
  • Bu bir close quarters combat değil mi???Sam Fisher dayının yaptığı cinsten

Bu oyunda olmayan birşey yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 24 Nisan 2010; 12:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Bu bir close quarter combat değil mi???Sam Fisher dayının yaptığı cinsten

/>

Adamlar ne buldularsa koymuşlar güveçte türlü misali

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

/>

Geriye tek bişey kaldı,görevlerin sağlam ve heyecanlı olması

• quote:

quote:

quote:

/>

Bu konuda benim için rahat. Birçok ayrıntıya dikkat eden ve ekibin isminin "Rockstar" olması içimde hiçbir şüphe olmamasını sağlıyor.

• diğer bi multiplayer videosu
  • quote:

ABi iki oyunu atmosfer olarak karşılaştırırsak bana göre bu oyun CoJ'i ezer geçer
    Call of Juarez 2 bence ilk oyununa göre vasat bir oyundu. Zaten 600.000 satması da bu yüzdendir...
  • Coj ve Read Dead Redemption oyunları vahşi batı üzerine kurulu olsa bile çok farklı turde oyunlar özellikle Read Dead Redemption "open world" bir oyun olması aslında kendisini daha fazla onplana çıkarıyor

Open world bir oyun olarak vahşi Batı ile ilgili çok daha fazla şeyi oyunculara sunacaktir. Gelmiş gecmis en iyi oyunlardan biri ve en iyi vahşi bati oyunu olacaktır bu oyun.

• 8 kisiyle cete kurup haritada geziyoruz sadece

diger cetelerle savasamiyoruz YANI DIGER ONLINE OYUNCULARIN KURDUGU CETELERLE KAPISAMIYORUZ/b]

multisi GTA IV gibi kotu olacak galiba ben sevmemistim gta iv multisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Nisan 2010; 18:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

8 kisiyle cete kurup haritada geziyoruz sadece

diger cetelerle savasamiyoruz

multisi GTA IV gibi kotu

Kendi adıma bu oyunda hiç online umursamiyorum tek istediğim single
    modda o senaryonun, atmosferin ve uçsuz bucaksız vahşi batının icine dalmak:)

• bu videoyu izledimde multisi guzel olacak galiba
  • Oyun bomba gibi geliyor videoladan belli
    Muhtemelen yine PC'ye çıkacaktır en geç 1 yıl içinde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Bu konuda benim için rahat. Birçok ayrıntıya dikkat eden ve ekibin isminin "Rockstar" olması içimde hiçbir şüphe olmamasını sağlıyor.

Hocam kesinlikle Rockstar kralını yapar,benim de güvenim sonsuz ancak,GTA4,kişisel fikrim beni büyük hayal kırıklığına uğrattı,derin bi senaryo işlemek için,oyunun yarısına kadar sırf getir götür işi yapmak,San Andreas gibi son derece orjinal görevleri olan bir oyundan sonra çok sıkıcı geldi ama ek paketleri harikaydı,özellikle Gay Tonynin görevleri muhteşemdi,herşey dozundaydı,umarım bunda da öyle olur

• quote:

Bu bir close quarters combat değil mi???Sam Fisher dayının yaptığı cinsten

/>

Oha harbi CQC bu yahu. FarCry 2 gibi süper videolar, grafikler, resim vs. veripte harita şöyle böyle umutlandırıpta görevleri sıkıcı yapmazlar herhalde. Rockstar sonuçta

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.