Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri) (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.987
Cevap
122
Favori
563.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bekle bekle elde var sıfır . Resmi gelicek olsa dahi 10 ay daha sürer gelmesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnicornKnight

    https://www.youtube.com/watch?v=1bZWGJByzcE
    Akşam akşam gülesim yoktu la sezaii 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makarnacı321 M kullanıcısına yanıt
    Kitli gücü derken acaba yama için rockstar a mail mi atın demek istedi ?
  • 2 durum var.Yasal olarak süreç başladı ise açıklama yapılamaz zaten. Resmi olarak oyun türkçe olarak gelecek ya da şirket dava açtı,bizim oyunumuz üzerinden para kazanma durumunuz yok diye. Yazılan mesajda kitle olarak bahsettiği forumdaki kişiler ve de takipçileri zaten. Belirli yerlere ulaşmış istekler ve çabalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bi cümle kurmuşki.. çöz çözebilirsen.
  • Benim oyuna verdiğim 250 lirayı bu çeviriyi yayınlayacağını söyleyen üyenin ödemesini istiyorum. Çünkü kendisi aylardır kendine güvenerek burada büyük büyük mesajlar yazıyordu bende ona güvenerek oyunu satın almıştım, şimdi aldığım oyunun parasını ödeyin !
  • Hocam duyuru yaptıklarında telif hakkı olursa çıkmayabilir sözü beni çok düşündürdü ve o gün kesin çıkarmayacaklar dedim ve bugünde dediğim gibi oldu yamayı iptal ettiler telif filan bahane türk milletine yama kazandırma çabaları olsaydı o yama kesin çıkardı 50 TL olmadı 30 TL ye düşmesi bazı adminlere oturmuş olmalıki bu karara vardılar olay açık ve net discord kanalında eleştiri yaptığım için yediremeyip dikdatör rejimi uygulayıp bana ban attılar kim yaptıysa onuda kınıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parsalihan -- 17 Temmuz 2020; 17:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir proje nasıl ele yüze bulaştırılır en güzel örneğisiniz. Çeviri hızı ve kalitesinde ne kadar başarılıysanız süreci yönetme kısmında da o kadar başarısız oldunuz. Üzerinizde aylardır bir sürü yama bekleyen insanın ahı var. Hadi yama bekleyen insanları geçtim, çeviri yapan kendi ekibinin emeği de hiç oldu. Hiç olmazsa bizi aydınlatmak zorundasınız. Yasal bir durum var ise bile hukuk kuralları çerçevesinde açıklama gayette yapılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makarnacı321

    Oyunu indirimli alanlar iade etmenizi tavsiye etmem. Oyunu çevirenlerin yasal olarak uyarı aldıklarını zannetmiyorum. Öyle olsa farklı yazarlardı. Kesinlikle ACIKLAYAMAMA nedeni olmazdı. Çok çok uyarı aldık yayınlayamıyoruz yasal sorunlar yüznden derlerdi.

    Bence olay oyunun Resmi Türkçe olarak gelecek olması. Bunun açıklanmamasini oyunu yapanlar istemiştir. Çünkü yamayı kontrol etme ve onaylama süreci bitmeden duyuru yapılır ise ve yama onaylanmazsa sorun yasarlar. Ayrıca oyun hatırı sayılır şekilde satış yaptı. Bunu da görmezden gelmediler demekki.

    Şahsi fikrim bu yönde. Yakın zamanda göreceğiz ne olacağını.

    Ayrıca artık şu insanları suçlamayı bırakın. Neymiş 230 tl ye oyunu almışmış ta ne olacakmış bu para. Yahu 40 50 kişinin 7 8 aylık em3gi var emeği. Adamlar bu emeği niye çöpe atsin?
    Yasal uyarı yapıldıysa açıklama yapamazsın. Firma oyuncuların gözünde kötü konuma düşmek istemeyecektir. Grubun çıkıp evet bize ihtar çektiler ondan iptal ettik demesi dikkatleri Rockstar'a çeker.

    Muhtemelen ihtar çektiler (haklı olarak) ve iptal edildi. Bu saatten sonra yapılabilecek tek şey bu yamanın bir şekilde el altından ücretsiz olarak yayınlanması olur. Bu saatten sonra hiç bir şekilde yama üzerinden 1 kuruş kazanmana müsaade etmezler.




  • privacypolicy@take2games.com


    Dear Take-Two Interactive,
    We regret that you have received complaints mails due to legal violations in the past days and the Turkish translation of Red Dead Redemption 2 has been canceled today. The sole purpose of this translation was to bring Red Dead Redemption 2 to our native language and play with a better understanding of the story. Since modding is not intended, it would not be used in Red Dead Online, we just wanted to play the story in a more meaningful way. Even people who have not previously purchased the game bought Red Redemption 2, as the translation will be available. Hopefully you will consider Red Dead Redemption 2 lovers in Turkey, and will allow the Turkish translation to be published
  • Benim anlamadığım bu animus projesi her ay abonelerden paraları toplamıyormu. senelerdir işleyen bir sistem kullanıyorlar... ubisoft küçük bir firmamı.

    Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri)
  • Bu Rockstar'ın ne tek bir oyununa para vereceğim ne de oynayacağım. Boykota başladım bu şirketi. Boykot edeceğim madem adam beni umursamıyor bir daha bu şirkete zerre bir şey kaptırmayacağım. Epic'ten aldığığım oyunu bakalım iade alıyorlar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Temmuz 2020; 18:1:14 >
  • Yılan hikayesi gibi yama oldu. Derdi bitmedi resmen. Üç gün kala olucak iş mi bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: walküre

    Anlayamayan arkadaşlar için tekrar ufak bir cümle yazayım.

    Herhangi bir açıklama yapma yetkimiz, hakkımız, olanağımız yok. Birazcık düşünmenizi rica ediyorum. Kitle, elindeki gücün farkında bile değil.




    Resmi tr alt yazı olacaksa (Açıklama yapamamanızın tek nedeni olmalı) bir ifade(smiley) bırak yeter. Değilse zaten "uyarı aldık vb" şeyler demek suç değil. Açıklama yetkisi nedir allah aşkına
  • 20 gün önce aldığım oyunun iadesini kabul ettiler, bu saatten sonra yama çıkarsa 15 liraya plati.ru'dan alır geçerim, heves falan kalmadı

    Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama BELİRTİLEMEYEN NEDENLERLE İPTAL (Anonymous Çeviri)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim oyuna verdiğim 250 lirayı bu çeviriyi yayınlayacağını söyleyen üyenin ödemesini istiyorum. Çünkü kendisi aylardır kendine güvenerek burada büyük büyük mesajlar yazıyordu bende ona güvenerek oyunu satın almıştım, şimdi aldığım oyunun parasını ödeyin !
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    Yasal olarak süreç başlamaz çünkü herhangi bir satiş olmadı. Yanı suç olarak isnat edilebilecek bir durum gerçekleşmedi. Şunu bir anlayın.

    Ikincisi uyarı yapıldı diyelim. Bunu da açıklayamama gibi bir durum söz konusu olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna zaten konsolda sahiptim sırf yama ile oynamak için pc de satın aldım şimdi boşa gitti :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Aibell cevirmeniyim, ceviri ekibinde olmadigim oyunlari ben bile sonradan ogreniyorum Gizlilik sozlesmelerinden kaynaklaniyor bu durumlar

    Rdr yamasi da muhtemelen Rockstar'dan dolayi iptal edildi. Resmi ceviri olarak gelecegini bekleyenler bence bosuna beklemesin o isler oyle kolay olmuyor maalesef. Ha keske resmi Rdr 2 Turkce yamasi olsa ama Rockstar gibi bir firmadan bahsediyoruz, cevirinin kalitesinden emin olmadan kesinlikle yapmaz oyle bir sey. Ayrica ceviriyi yapan grup bir sirket degil bildigim kadariyla, sirf ondan bile olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.