Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Son Görev [American Venom] Türkçe Altyazılı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Red Dead Redemption 2 oynayanların oyunun sonunu daha iyi anlaması için son görevi Türkçeye çevirdim. Dileyen göz atabilir. Video spoiler içermektedir.



    Videonun özeti:

    Sadie ve Charles gelip John Marston'a Arthur Morgan'ı öldüren dönek Micah Bell'in yerini bulduğunu söyler. Abigail istemese de John bir abi figürü olarak gördüğü ve birçok kez hayatını kurtaran Arthur Morgan'ın intikamını almak için Abigail'i karşısına alır ve yola çıkar.

    İlk olarak Cleet isimli eski bir tanıdığın yanına gidilir. Cleet cinayetten aranmaktadır. John Cleet'i döver. Ardından Sadie'nin isteği ile Cleet darağacına çıkarılır. Cleet korkudan Micah Bell'in yerini söyler. Oyuncu isterse Cleet'i asarak öldürebilir veya bırakabilir. Oyuncu Cleet'i asmaz ve bırakır ise ise yine de Sadie Cleet'i vurarak öldürür.

    Ardından Sadie, Charles ve John, Hagen dağına doğru yola çıkarlar. Micah oradadır. Kampa yaklaştıktan sonra Micah'nın nöbet tutan adamlarından biri keskin nişancı tüfeği ile üçlünün yaklaştığını görür ve Charles'ı omzundan vurur. Charles yaralanır ve Sadie ile John'a hızlı hareket etmezlerse üçünün öleceğini, kendisini geride bırakıp ikisinin devam etmesi gerektiğini ve kendisinin ikilinin arkasından geleceğini söyler.

    Sadie ve John, Micah'nın bulunduğu yere doğru adamlarını öldüre öldüre ilerler. John ilerlerken Micah'ya hakaretler savurur. Ardından iki kişi John ile Sadie'yi tuzağa düşürür, Sadie karnından bıçaklanır. Tam adam Sadie'yi öldürecekken Charles arkadan gelir ve adamı öldürür, John da diğerini halleder. Sadie yaralanmıştır. John ikisini bırakıp yoluna devam eder ve Micah'ya ulaşır.

    Micah ve John çatışmaya başlarlar. Ardından Sadie arkadan dolanıp gelir ve Micah silahlarını bırakmak zorunda kalır. İkili tam Micah'yı öldürecekken kulübenin içinden Dutch çıkar. Bundan istifade eden Micah Sadie'yi rehin alır. Üçlü arasında Meksika açmazı olur. John, Dutch'a burada ne aradığını sorar, Micah Dutch ile tekrar takım olduklarını söyler. Üçlü arasında geçen uzun bir konuşma ardından ilginç bir şekilde Dutch, Micah'yı karnından vurur. Micah sersemler ve Sadie Micah'ın elinden kurtulur. Ardından John, Micah'yı kurşuna dizer ve Arthur Morgan'ın intikamını alır.

    John, Dutch ile konuşmaya çalışır ancak Dutch soğukkanlı bir şekilde tek kelime etmeden arkasına dahi bakmayarak bölgeden uzaklaşır. John, Dutch'ın çıktığı kulübeye girer ve kulübede külçe külçe altınlar ve banknotlar bulur. Sebebi bilinmeyen bir şekilde Dutch bunları John'a bırakmıştır. John, Sadie ve Charles John'un çiftliğine dönerler. Ardından John Abigail'e artık her şeyin bittiğini söyler. Abigail ile John sarılır ve oyun sonlanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 12 Eylül 2020; 23:37:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • çok saol gerçekten güzel bir konu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sokra.tetus kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.