< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (917. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar onlineda şehirlerde kasma oluyor bu doğal mı pro da oynuyorum normal takılırken bir sıkıntı yok ama şehirlerde 20 fps falan düşüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle Saint Denis'de bende de oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Normal ps4'de oynadım, Saint Denis harici bir sıkıntı yaşamadım. Saint Denisde nadiren fps düşmeleri oluyordu.quote:
Orijinalden alıntı: Xenon897
Arkadaşlar onlineda şehirlerde kasma oluyor bu doğal mı pro da oynuyorum normal takılırken bir sıkıntı yok ama şehirlerde 20 fps falan düşüyor -
Online kısmında oluyor hocam valentine giriyorum mesela anlık 25 ile 20 arası düşüyor çıkınca şehirden yine 30 oluyor belki sunucuda fazla kişi olduğundan oluyor olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar pcde f710 gamepad ile oynuyorum. En kolay nişan alma seçeneği hangisi nasıl bir ayar gerekiyor bazen kendisi nişan alıyor taaa uzaktaki hedefi alıyor illa nişanı kapatıp yakındaki ne doğru yönelince onu seçiyor ama ben nişanı yakındaki adamla değiştirmek istiyorum kısacası hızlı nişan almak istiyorum gta5 deki gibi adamları çatır çutur vurmak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acik dunya olmasina ragmen oyunun grafikleri INANILMAZ. Rockstar bu isi nasil yapiyor anlamiyorum. RAKIPLERI YOK! YOK!
-
Favori ana karakteriniz hangisi? John mu Arthur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE
Favori ana karakteriniz hangisi? John mu Arthur mu?benim kesinlikle Artur Morgan,
karakteri en gerçekçi oluşturulmuş oyun karakteri olabilir. rockstarı tebrik etmek lazım..
-
Kesinlikle Arthur Morgan.
Düzenleme: Arthur'un iç dünyasının da çok iyi yansıtıldığını düşünüyorum. Daha derin bir karakter olduğunu düşünüyorum. 2. oyunu, 1. oyundan önce oynadığım için bu evrene girişim Arthur ile oldu. Belki bunun da etkisi vardır. Ama Arthur bir iz bıraktı. Tekrar oynarım diye düşünüyorum. Eksik bıraktığım bir kaç şey vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 6 Ekim 2020; 18:51:56 >
Online'da kıyafet kombinimde bandana olmasına rağmen takamıyorum bazen. L1-R1 yapıp ekipmanlar bölümünde de görünmüyor bazen. Session değiştiğinde aktif hale gelip takabiliyorum yalnız.
Bu oyun resmen yasamimin bir parçası oldu John ile aylardır devam ediyorum açık dünyada resmen geceleri paralel evrenime giriyorum 2 saat harika.bu bir oyun değil basyapit.
Oyunu Bitirmeyenler İzlemesin
-
Playstation 5 ile oyunda grafik artışı veya performans artışı olacak mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MakazaruzPlaystation 5 ile oyunda grafik artışı veya performans artışı olacak mı ?
Bilgisayar tarafındaki gibi bir durum olur, belli oranda çözünürlük arttırılır biraz fps yükseltilir. Oyun ps4 tarafına göre daha stabil çalışacağını düşünüyorum, ben ps4pro ile oynadım ve saint dennis gibi kalabalık yerlere girince alet can çekişiyordu, ciddi fps düşüşleri oluyordu, muhtemelen onlar düzeltilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790Bilgisayar tarafındaki gibi bir durum olur, belli oranda çözünürlük arttırılır biraz fps yükseltilir. Oyun ps4 tarafına göre daha stabil çalışacağını düşünüyorum, ben ps4pro ile oynadım ve saint dennis gibi kalabalık yerlere girince alet can çekişiyordu, ciddi fps düşüşleri oluyordu, muhtemelen onlar düzeltilir.
Alıntıları GösterBenim için yeteli olmaz 4K 60 fps verebilmesini umut ederim.
E'xtra Lifeyoutube
RDO - ANCIENT TOMAHAWK / Kusursuz Bitirişhttps://www.youtube.com/watch?v=7j_HcdXlkNg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 15 Ekim 2020; 22:23:46 >
Çok büyük beklentilere girmemek lazım, gta V ps3 neslinden ps4 nesline geçerken uçmadılar :) elbette daha kaliteli daha stabil bir oyun oldu ama büyük bir değişim olmadı.
Asıl güç gösterisini Gta 6 ile yapacaklarını düşünüyorum :)
Merhabalar,
Ben Semih. Yaş 32. Şu sıralar ps4 üzerinde birkaç arakaş ile birlikte RDR2 online oynuyoruz. Günlük görevler, Bountyler, Trader Vagon satışları gibi eğlenceli aktivitelerde birlikte oynayabileceğimiz, kavgasız gürültüsüz, saygılı bir PS4 ekibi kurmayı düşünüyorum. Oyuna yeni başlayan, hali hazırda oynamakta olan arkadaşlarımızı grubumuza beklerim.
Herkese iyi eğlenceler.
PSN ID: SnowmanTR
İş güç yok genelde gündüzleri giriyorum. Uyarsa ekler not düşerim(DH diye) isteğe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 16 Ekim 2020; 21:11:1 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X