Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşünecek şeylerim olduğunda oyunu açıp avcılık falan yapıyorum, o arada hayatı sorguluyorum. Terapi gibi oyun.
  • Oyunda kampta takılırken fotoğraf modunda bakayım dedim :) Spoiler içine saldım fotoğrafları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 15 Şubat 2020; 22:47:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arthur Morgan cosplay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 / PSN : kadirbudak

arkadaşlar ekleyebilirsiniz.
  • Hızlı seyahat nasıl yapılıyor. %29 unu tamamladım ama daha bilmiyorum onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

Hızlı seyahat nasıl yapılıyor. %29 unu tamamladım ama daha bilmiyorum onu.
    Kampta geliştirmeler kısmından açmanız lazım. Eğer yeterli para varsa açabilirsiniz.

• Teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba. Oyunu ilk çıktığında alıp bitirmiştim sonrasında takasla vermiştim şimdi ultimate edition indirimdeyken aldım hemen sorum şu olacak, ben bu bonusları online de nasıl alırım? Birde oyunu takasla vermeden önce online karakter açmıştım şu an silip yeni karakter açsam bonusları ondan alabilir miyim?

• psn : birseysoylicemm yaş 30 arkadaşlar online da meslekleri almak için altın kasmaya çalışıyorum ama ne kadar zormuş arkadaş günlük görevler dışında başka bir yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Birseysoylicem

psn : birseysoylicemm yaş 30 arkadaşlar online da meslekleri almak için altın kasmaya çalışıyorum ama ne kadar zormuş arkadaş günlük görevler dışında başka bir yolu var mı?
    Aldığınız görevleri son 30 sny kala verin hem xp hem de altın daha fazla almış olursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam çok sağolun :)

• Son 30 saniye veriyor da insan korkuyor malum online oyundan atma sorunu yaşanıyor bir atsa gitti görev

• Son 30 saniye veriyor da insan korkuyor malum online oyundan atma sorunu yaşanıyor bir atsa gitti görev

• Ultimate surum 160 tl olmuş. Ben 180e normalimi aldım
    Hem 20 tl daha az hemde daha geniş içerikler var şuanda. Bu haksızlık. Oyun ilk çıktığönda 600 tl verip ultimate alanlarda var tabi.
    Böyle durumlarda bizi de memnun etmeleri lazım.

• Fiyat çok iyi bende ₺219 almıştım indirimde.

• Yazin oynayacağımı bildiğim halde bu fiyata aldim. Daha fazla düşeceğini sanmıyorum yakın zamanda.

• Edelion kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım uzun buraya yazılmaz ama video var YouTube da oradan bakabilirsin
    Online da ilk aşamayı geçiyorsun tanıtım baz görevler falan sonra bir jenerik sonrası valantine de seni özgür bırakıyor ondan sonra ahırdan beleş atı silahçıdan beleş silahları oluyorsun.
    Eski kayıt üzerine bilmiyorum ama tahminimce bonus alamazsın herhalde çok ilerlemediysen onda sil yeniden başla çünkü beleş at çok iyi bir daha at değiştirmek keyfine kalacak.

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Bounty hanter önce Aldım güzel altın kasıyorum orda hem zevkli sonra collector aç bounty görevi yaparken diğer görevleri de biraz yapıyorsun.
    Altın ana görevlerden sonra zor kasılıyor. Outlaw pass 2 aldım önce ben sonra para ile altın aldım mecburen şimdi akıyor xp ve para gold maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirbudak

Bounty hanter önce Aldım güzel altın kasıyorum orda hem zevkli sonra collector aç bounty görevi yaparken diğer görevleri de biraz yapıyorsun.
    Altın ana görevlerden sonra zor kasılıyor. Outlaw pass 2 aldım önce ben sonra para ile altın aldım mecburen şimdi akıyor xp ve para gold maşallah
    önce collector aldım onunla para ufak tefek gelen altınla da bounty alıp devam edicem inşallah :) senide ekledim hocam müsait olduğunda girelim hep beraber.

• Bu oyun dışında başka oyuna bakmıyorum tat vermiyor ilk çıktığında alıp bitirmiştim şimdi bir daha aldım hikaye de %50 deyim şu an ama online deli gibi asılıyorum
    Hala harita da görmediğim o kadar garip farklı ilginç yerlerin olması oyunun ne kadar eşşiz olduğunu mükemmel olduğunu keyfini anlatamam bence indirimi kaçırmayın

• 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.