Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu göl kenarinda ki beyaz arap atini tam yakalayacakken kurt súrüsü yuzunden kacirdik..tekrar gittim yok..nerdedir acaba bu at ?..cokta guzel beyaz :) yalniz anlamadigim arap ati ise ne işi var buz gibi yerde,soğuk iklime alisik olmamasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, bir arkadaşımla ortak rdr2 almak istiyoruz. benim de arkadaşımın da ana hesaplarımız var ve kardeşlik yapmıyoruz. üçüncü bir hesap oluşturup oyunu bu hesaptan alsak ve bu hesabı her iki konsola yan hesap olarak girsek ikimiz de ana hesaplarımızdan oynayabiliriz oyunu değil mi?
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam boşa uğraşmıyayım yani para kazanmak lazım.

• garrote kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Online kısmında her kapının kilidi parayla açılıyor özetle

• Kelle avcılığı lisansıda gene paraylamı alınıyor hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    15 Altın verip alabilirsiniz. Trader Lisansı ücretsiz bu arada Ps4’e özel.

• Ben xbox tayım :)

Hmm o zaman :) Bu hafta Cadılar Bayramı etkinliği gelmişti yanlış bilmiyorsam Bounty Hunter lisansı indirimli olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLdacTrack -- 30 Ekim 2019; 15:13:30 >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    15 altın diyor ipneler. Kazanıcaz artık :)

• Avlanılan hayvanı kampa getirdikten sonra Grub yani çatal bıçak işareti olan ateşin önüne mi drop etmemiz gerekiyor?

Bir de mesela yardım ettiğim yoldaki yabancının bağlanmış iplerini çözmek isterken yanlış tuşa basmam sonucu tekne atmış oluyorum ve yabancı ölüyor benim şeref puanına da eksi yazılıyor pisi pisine. Witcher’deki gibi otomatik kaydetmedeki son kısımlara mesela 2-3 dakika önceye almak mümkün değil mi oyunu?

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    kampin icine tasimana gerek yok,atin ustunde durabilir..kampta yemekleri yapan hirtonun adi neydi unuttum,satır işareti olan yere git donate bas. kampi gorsel olarak gelistirmek icin gereken malzemeleri craft etmeye yarayan 3 yildizli hayvanlari teslim ettikce anlarsin olayi..3 yildiz hayvan icinde hangi hayvani ne ile avlayacagini bilmen gerek..onu da durbunle veya durbunlu silahla hayvana bakarken R1 tusuna basili tutarsan info cikacak,sol atta yazacak hangi tur silah vs ile avlaman gerektigi..

eger hikaye gorevlerinden birine baslamamis isen save yapabilirsin..hikaye gorevleri aktiften manuel save yaptirmiyor..

• ne artiz bir at míş bu beyaz arabian..isabel golune gidiyorum yok,bi kere kacti elimizden orda, hala da yok..git gel bosuna..ne zevk aliyosa o sogukta orda kalmaktan dingil

isabel lake legendary balik icin ozel bir sey mi lazim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 31 Ekim 2019; 1:58:39 >
  • Beyler collector oynarken bana harita verdi bunu kullandım.tarot kartlarının yerini gösteriyo didik didik ettim bulamadım.nasıl bulcaz bunları ve hepsini toplayıp satmakmı gerekiyor.tek tek satsak daha azmı para verir? Beraber oynamak isteyen ekleyebilir. Ozcankeklik-90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keklikelektronik -- 31 Ekim 2019; 2:3:58 >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    İkiniz oynayamazsınız.biriniz ana hesabından oynar,biriniz oyunu satın aldığınız hesaptan oynamak zorundasınız

• Tek tek satmak yerine set olarak tamamlayıp satmaya dikkat edin daha çok kazanç sağlarsınız.

• Bir yıldır oynuyorum. Gezmediğim görmediğim halt kalmadı derken
    Pek anlayamadım ama sanırım bir eve meteor taşı düşmüş
    Millet kumpir patatesi gibi soyulmuş ev içinde duruyordu.
    Taşı alıp hemen kaçtım, sanırım okutabiliyoruz black market hesabı..
  • ne inatci at mis şu beyaz arabian..6 defa sirtindan atti kilometrelerce pesinden kosturdu,en son kurt saldirisinda ugrasirken izini kaybettirdi eşşoleşek at..

• 2019 baharda aldığım oyuna ciddi anlamda bugün başlayabildim. İş güç izin vermemişti. Kış geldi diye başlayayım dedim. İlk bölümü oynayıp silmiştim. Bugün 90dk oynadım kapattım. Dünyanın bu denli açık olması biraz biraz korkutuyor. Hikaye modunda şöyle yap dediğiniz bir öneri var mı?

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    para biriktirip silah vs almak icin ,kampi gelistirmek icin vs hayvan vur oldur sat vs onlarla ugrasma,hikaye gorevlerinde yeterince para veriyor..sonra gelistirirsin zaten sirayla..craft icin keyif icin olabilir..birde kellene konan bounty odul gidipte bosuna odeme,dead eye gelistikce pesine dusenleri avlamasi daha zevkli..saglik dead eye vs gelistirmek icin ot cicek bortu bocek envai cesit yiyecek topla ye,kucuk kamp kurup craft yap,cook yap bunun icin..

• Merhaba Arkadaşlar oyunu yeni aldım. İlk defa rdr oynayacağım fakat Ps4 de bu alt yazıları Türkçeleştirmek için herhangi bir yama filan birşey yapamıyor muyuz? Alt yazıları anlamayarak çok şey kaçıyorum gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.