Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.948
Cevap
277
Favori
474.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela legendery fish görevini yapınca diğerlerini yapmasakta kupayı alabiliyor muyuz ?

Birde bu yılan sokan adam ikinci kez karşıma geldi hatta yine mi sen dedi Arthur

Bana bir katkısı var mı 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aichera -- 3 Kasım 2018; 21:45:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marjinaltr M kullanıcısına yanıt
    15 kasımda diyorlardı. Niye online bu kadar kafaya taktiniz? Oyunu oynayın çok daha güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AIchera kullanıcısına yanıt
    Legendary Fishler toplanabilirlere girmiyor diye biliyorum, sigara kartları, kaya oymaları görevlerini yapınca o kupayı alabiliyorsunuz sanırım. Yılan sokan adam benimde karşıma iki kez denk geldi, onur puanı dışında pek bir katkısı yok. Tabii ben kendisini şehirde iki kez gördüm birinde silah diğerinde kıyafet ısmarlattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

arkadaslar oyunun online modu ile ilgili hicbir bilgi yokmudur

yani co op varmidir mesela yada baska herhangi bir bilgi
    hikayesi beni uzun süre götürür.40 saate yakın oynamışımdır.100 saatte biter gibi oyun
    serbest dolaşma,salonlarda oyun oynama,tüm dükkanları soyma gibi şeylerle sınırsız bir süre vadediyor

Online da Mülk ve Araç alma olacakmış yine gta gibi.at larında önemi olacak online de satılanların.
    Soygunlarla desteklenecek online.oyunda giremediğimiz banka,lüks yerlere rdr online sayesinde soyacağız büyük ihtimal.
    at yarışı,deathmatch,battle royale ve araçı çalıp getirme gibi modlarda olur

bu ay içinde açıklanır hepsi tek tek.kısaca RDR hem hikayede sınırsız oynama süresi hem de online daki oynama süresi ve zevkiyle parasını hakeden bir oyun.artık bu fiyatlara oyun alınmaz zaten.ben diğerleri 100 tlye inene kadar beklerim hepsini.RDR varken başka oyun oynamakta gelmiyor zaten içimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 3 Kasım 2018; 22:16:23 >

• Yeni oyunla ilgili tek çekincem ana karaktere alışamamaktı. Lakin Arthur Morgan karakterini eksileriyle artılarıyla John Marston'dan bile daha çok sevdim.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    aynen hocam mobil olunca mecbur tarayıcıdan bakıyorum emeğinize sağlık

• Oyunda inanılmaz detay var, saatlerce oynadım hala beni şaşırtmaya devam ediyor. Az önce ilk defa bir Opossum gördüm, hayvan bir anda yere yığıldı dedim herhalde öldü, yanına gidince kalktı kaçtı hayvan. Baya ölü numarası yaptı hayvan ve benden kurtuldu. Acayip bir andı, böyle şeylerin düşünülmüş olması ve oyuna konulması gerçekten büyük iş, bu oyundan daha detaylı bir oyun anca başka bir Rockstar yapımı olur. Başka bir yapımcının bu kadar detayla uğraşacağını ve uğraşsa bile oyuna bu kadar iyi yedirebileceğini düşünmüyorum.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım o görevi de bu gece bi daha gidicem bu arada şimdiki atımın adı Gülbatur 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci07 -- 3 Kasım 2018; 22:4:53 >
  • Benim arthur tüberküloz oldu bu oyun senaryosunda var mı yoksa ben mi yaptım adamı tüberküloz
    Opossumların gerçek hayatta da böyle bi huyu var. Ölü numarası yaparak kurtuluyorlar düşmanlarından

Bir detayda ben vereyim. Az önce Arap atını bulmaya çalışırken kurtlar saldırdı onları vurdum cesetleri olduğu yerde bıraktım. Birkaç kez kamp yaptım ama at oralarda değildi. Gittim ne göreyim çakallar gelmiş kurt cesetlerini yiyor , korkutup kaçırdım onları. Kar yağdığı için cesetlerin üzeri yavaş yavaş kapanıyordu. Trappere gidip geldim cesetler tamamen kapanmıştı ve tam orada at duruyordu

• serci07 S kullanıcısına yanıt
    Bunu düşünüp oyuna koymaları inanılmaz bir şey. Yaptıkları her şeyin hakkını vererek yapmışlar, gerçekten inanılmaz bir oyun senelerce oynarız artık.

@Cngzhn20

Arthur çok iyi bir karakter, aynı şekilde ben de kendisini çok sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 3 Kasım 2018; 22:17:9 >
    Ben bu bahsettiğiniz olayı avlanma sırasında leşçilleri çekmek için kullanıyorum özellikle kuşları öldürüp bir iki dakika bekleyince leşçiller gelip cesede çöküyor o arada da ben onlara.

• ŞİMDK SENDEN GERİYE SON BAKIŞTAKİ O GÖZLER KALDI AKLIMIZDA

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1855709/46f0f41a-c3d1-42c8-9e2b-12070a1be2b5.jpeg[/simage

Hocam avlanmanın ne gibi bir faydası var ? Kupa için falan gerekli mi ? Ben efsane hayvanlar hariç hiç avlanmıyorum

Hayvanların hepsini gözlemleme ve derisini yüzme diye iki tane kupa var ve şu ana kadar alabilen yok. Ben 140 tane hayvanı bulabildim, geriye kalanın 38'inden 10 tanesi efsanevi hayvan diğer 28'i de benim bulmam lazım. Ben tamamen zevkine yapıyorum fakat fazladan kupa göz çıkarmaz.
  • chapter 3 e geçip ana görevleri bıraktım..2 gündür craft kasıyorum..kampta pearsondan başladım..satchel in daha ilk çantayı bile yapamadım..2 gündür 3 hayvan için uğraşıyorum..elk ve deer hallettim..ama lanet olası buck 3 yıldızlı bi hayvan bulamadım..bu kadar şanssızlık olmaz 2 gündür yerimde sayıyorum...:))) böyle giderse pearson trapper fence craftları 1 ayda bitmez...hayvanların lokasyonlarıyla ilgili detaylı rehber linki olan benle paylaşırsa çok sevinirim
    legandery fishler yani a fisher of fish görevi collectibleslerde gözüküyor. hatta siz de ana sayfaya eklerken toplanabilir diye eklemişsiniz
  • joof kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz ben bir an efsanevi hayvanlarla karıştırdım onları, hayvanlar sayılmıyordu balıklar sayılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dohdor

bende hata..
    20-25 euro mu ? Ayağım alışsın şunu 15 yap

Kardes dalga mı geciyorsun sen ?Bu oyunu o fiyata 2 yıl sobra anca alirsin.250-200 tl ye düşerse kacirma hemen al

• 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.