Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    atları nereye satıyoruz hocam ?
  • Yabani atları yakalıyorum eyvallah ama beni peşinden sürüklüyorlar neden acaba? Güçlü mü değilim?
  • Nal işareti olan yere çaldığımız atla gidince soruyor satmak mı istiyorsun diye oraya satıyoruz. Evcilleştirdiğiniz vahşi atlar 2-3 dolar gibi gidiyor ama ben yolda geçerken özellikle arabada bağlı atları çözüp satıyorum

Sanırım yük taşıyan atlar daha fazla para ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Kement atıp mı yakalıyorsunuz hocam ? Ben direk sakinleştirerek hiç kement atmadan yaklaşıyorum yanına. Öyle yakalıyorum

• oyun bittikten sonra malum yere gitmeyin

ben gittim

orada değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Valentine'in biraz kuzeyinde dağlık bir bölgede küçük bir kulübeye denk geldim, içeride iki tane çocuk cesedi vardı. Görünce bir şaşırıyorsunuz tabii, etrafa bakınırken masanın üzerinde de bir not buldum. Direk çeviriyorum;

Glen ve Eddie

Paramızı almak için bu adamların peşinden gidiyorum.

Kapı kilitli, pencereleri de sıkı sıkı kapattım. Bana söz verin, tanıyor olsanız bile kimseye cevap vermeyin. Evde dört gün belki biraz daha fazla yetecek kadar yiyecek ve su var. En geç yarın akşam geleceğim. Benim için okuma ve yazma denemelerinizi sürdürün.

İkinizi de seviyorum, anneniz.
    Az önce aynı yeri ben de buldum sanırım ama mektup yoktu, ilginç.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hocam yabani atları sizi sürüklemesini istemiyorsanız Hulk'a dönüşmeniz gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: joof

hocam naptınız ya. ben oyun bitmesin hemen diye senaryo görevlerini yapmıyorum bile challange falan kasıyorum.

ben senaryocuyum

zaten senaryo bittikten sonra 2 bölüm daha var ve tahmin ettiğim şey oldu

oyun daha yeni başlıyor benim için :)

• bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim Oyunda avladığımız hayvanları nereye vermemiz gerekiyor
  • Hocam bitirdiniz mi senaryoyu ? Peki senaryo görevlerini yaparken gezen npc ler var onları ne yaptınız görmezden mi geldini ?

Hocam avladığınız hayvanları isterseniz kendi kampınıza bağışlayabilir yada kasabalardaki kasaplara satabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aichera -- 29 Ekim 2018; 20:8:26 >
  • Glitch işini abartıp böyle şaheser bir oyunun deneyimini düşürmeyin derim. Parasız kalmak ve para kazanmaya çalılmak da oyun içinde önemli bir etken...

• glitch falan yapıp zevki baltalamayın evet. para lazımsa define avcılığı kasın hem de challangeları tamamlamış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIchera

Hocam bitirdiniz mi senaryoyu ? Peki senaryo görevlerini yaparken gezen npc ler var onları ne yaptınız görmezden mi geldini ?

Hocam avladığınız hayvanları isterseniz kendi kampınıza bağışlayabilir yada kasabalardaki kasaplara satabilirsiniz.

6 chapter bitti

2 epilogue var

yardım çağıran kimseye gitmedim çünkü çok angarya

boşu boşuna atı falan çalıyorlar

yan görevlere çok gittim

4 legendary avladım

bayağı gezdim sağı solu

oyun açıldığı andan itibaren evden maksimum 2 saat çıktım

oyunun başından kalkmadım desem yeridir

kalkamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir daniel fortesque -- 29 Ekim 2018; 20:12:17 >
  • AIchera kullanıcısına yanıt
    şuan arap atı avına düştüm hocam onu main horse yapıp diğerlerini satacağım
  • Arkadaşlar hazineleri nasıl buluyorsunuz? Hazine haritasında bir yer gösteriyor ama ben onun hangi bölgede olduğunu nasıl bilicem? Youtube'dan bakmak istemiyorum.Aynısı efsanevi hayvanlar içinde geçerli.Hosea bana harita verdi ama neresi olduğuna dair hiç bir fikrim yok.Bilen aydınlatırsa sevinirim.
  • US Psn'den alanlar vergiyi nasıl hallettiniz? Tax için 4 dolar daha istiyor. Adres ile mi alakalı acaba?
  • RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

E2' de yıllarca Texas Holdem izlemenin faydaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda parayı neye harcamalıyız dostlar?

şuan çok bir param yok ama kıyafet ve silahlar gibi şeylere mi harcayayım parayı yoksa parayı harcayabileceğimiz daha iyi bir şey olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

bir tane gold bar ne kadar ediyor hocam

Alıntıları Göster
    500$, 200k falan yaptım ben öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

ben beceremedim fakirim hala şu haritadan birşeyler kopartabilirsem orta halli kendi halinde bir kovboy olmayı düşünüyorum
    çok basit hocam nasıl beceremedin o şerif yerinden gold barı almadan önce oyunun saveni alıcan ondan sonra 30 tane gold bar alabiliyorsun onuda F ile başlayan elemana satıcan karakteri adam ettik kampın bütün ihtiyaçlarını karşıladım baya iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 29 Ekim 2018; 20:36:52 >
  • 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.