Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
701.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet güzel çalışıyor, ufak tefek sorunları hızla halledeceklerdir.

• Eline sağlık kardeşim Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

• Oyunu 1311 sürümünde olanlar yamayı yükledikten sonra oyuna giriş yapın,

ve hiç bir şey yapmadan önce bu ayarları yapın, ve oyundan çıkın..

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

Eğer font sorunu olursa, RDR2_TR_1-3355_xx exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve çıkan ekrana Tamam deyin, ( oyun açılmayacak )

Ardından RDR2_TR_1-3311_xx exe dosyasını yönetici olarak çalıştırıp oyuna girin.

Ben Font sorununu bu şekilde çözdüm, herkeste işe yarar mı bilmem.

• darklete kullanıcısına yanıt
    Tmm red dead onlıane tıkla bekle girecek oyuna. Öncesinde yamâ işlemlerini halet sonra dediklerimi yap gir oyuna
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Haydaa online kısım ban yiyorsa tam skandal
    O zaman yamayı malum sürümde kullanmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamaya bok attığımı söylemeyin hemen de, there it is'i İşte buradayız diye çevirmesi biraz abartı bir yanlış değil mi yahu?
    Basbaya işte orada demek değil mi bu cümle?
  • ma junior kullanıcısına yanıt
    🙂🙂🙂 gülüyorum sadece. Google çevirinin makine cevirisinden daha iyi olduğunu kanıtlarıyla beraber sundum ve şu an kuduruyorsun. Size demek anlatmak istediğim makine çevirinin Google'dan bile kötü olduğu. Senin gibi avanaklar ise bir şeyden anlamadığı, dil bilmediği için sorgulayamiyor.
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Yönetici olarak çalıştırıp girdiğimde en başta oyundan atıyor. Normal yönetici olarak çalıştırmadığımda font sorunu oluyor.

• Geçen arkadaş bana atma ziya falan diyordu bunu diyince ne oldu?
  • Herkes font düzeltme derdinde bende oyunun bir kelimesi türkçe olmadı neyse ingilizce devam %50 de oyalanıyordum yama gelecek diye bitireyim bari ingilizce. Ama benim dışımda bahtsız bedevi yok sanırım. Yama işe yaramış yapan arkadaşın eline sağlık.

• Zartzurt’a ayırdığı emek ve zaman için teşekkürler. Font sorunu yaşadım ama 3355 dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden gelişmişe tıklayıp “yönetici olarak çalıştır” tikini işaretleyip çalıştırdım sorun ortadan kalktı, şu an için tek sorun ara ekranlarda (ölünce vs.) sağ altta ki butonlar ekranda gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun epicte var. Yama Dosyalarını epicte nereye atmam gerekiyor? epicten yama yapabilen varsa bir yardım edebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Bilmiyorum valla öyle bi yazı gördüm sanki açılmadan önce uyarı gibi bi yazı çıktı sonra oyunu açtı. Online girmiyorum zaten benim için önemli değil o aslında

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    İşte benim de anlatmak istediğim bu. Bunlar takım tutar gibi o zaman sen yapsaydın diyor
  • Beyler böyle bişeyle karşılaşan var mı? Ekranın büyük bir kısmı yok simsiyah oyunda.

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]
  • an itibariyle yama ile ilgili genel şikayetleri toparlamak gerekirse:

1- font sorunu yönetici olarak çalıştırınca gidiyor. yani sorun sayılmaz.

2- en önemli sorun bu bence: gerek öldüğümüzde, gerek autosave'de, gerekse grafik ayarlarında yaptığımız değişiklerde save sorunu çok ciddi. tuşlar aktif ama hangi tuşa basmamız gerektiği ekranda görünmüyor. autosavede enter işi çözüyor ama mission esnasında veya grafik ayarı değiştiğinde ne yapçaz ?? bu da düzelirse 10 numara 5 yıldız olur.

• darklete kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi pc önümüzde olsa daha kolay sorun bulunup çözülür..bence şimdilik font sorunh olsada oyna cünkü aşırı rahatsız etmiyor sonrasnda yama zaten tamamen düzeltilecek. O zmn rahay oynarsın sorunsuz. Malesef elimden suan bu geliyor konunun başında discort linki vermiş ya zartzurt. Oraya gir orada çözümler var baya onları uygula
  • simisi kullanıcısına yanıt

ALT+ENTER aynı anda bas bakalım,belki çözülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Malum sürüm dediğin nedir

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.