Bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?
red dead al 1 dk bile düşünme
sadece bu oyun ps3 aldırır adama
Rdr.İmkanın varsa GOTY al.
İngilizcem berbat. Anlamasam da rahat bir şekilde oynayabilir miyim? Fazla bir İngilizce gerektiriyor mu?
online için red dead single için gta 4 ama red dead öneririm(online olarak trenlere bankalara soygun yaparsın
GTA 4 ile RDR arasında oynanış ve hikaye anlatımı farkı yok.RDR GTA 'nın at üzerinde olanı..Gta oynayıp anladıysan RDR yi de anlarsın diye düşünüyorum.
Red Dead Redemption GOTY sürümünü almanı öneririm.
2 sininde fiyatı uygun ben 2 sinide almanı öneririm. İlla birini oynayacağım diyorsanda Red Dead Redemption GOTY versiyonunu al Undead Nightmare DLC side içinde ve yeni oyun kadarda uzun aynı zamanda. Multiplayer'ıda GTA 4'den çok üstün. 2 Hafta keyifli vakit geçireceğin garanti.
Önce rdr al sonra gta ıv takasla
GOTY ile normal arasında ne fark var hocam?
Iki oyunu yeni bitirdim kesinlikle RDR. Hatta bu oyun icin konsol alsin tum PC kullanicilari.
quote:
Orijinalden alıntı: Lizozomubozuk
GOTY ile normal arasında ne fark var hocam?
Goty versiyonunda Undead eklentisi ve DLC ler var.
Red Dead Redemption GOTY versiyonunu almış bulunmaktayım. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. D&R'de 120 TL ye satışa sunulmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: KKııZZııLL
Red Dead Redemption GOTY versiyonunu almış bulunmaktayım. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. D&R'de 120 TL ye satışa sunulmuş.
Forumda 50-60 liraya çok rahat bulunuyor hocam.Keşke 2.el alsaydınız.
İngilizce yoksa 2 oyundan da bir şey anlamazsın üzgünüm.
Takas ya da alım satımlardan fazla anlamıyorum. Hem de Malatya'da takas edeceğim bulunur mu bulunmaz mı dedim aldık bir kere canımız sağolsun. :) Yine de sağol dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: KKııZZııLL
Takas ya da alım satımlardan fazla anlamıyorum. Hem de Malatya'da takas edeceğim bulunur mu bulunmaz mı dedim aldık bir kere canımız sağolsun. :) Yine de sağol dostum.
gittigidiyorda 85 lira+ücretsiz kargo vardı çok D&R pahalı