Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
5
Favori
98.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • oyunun müziği süper hell march wee want warrr wakee upp

Orjinalden alıntı: tahqra

Bende RA2 Süper bi oyundu ama RA3 zamanına göre iğrenç bi oyun.Isıtılıp baştan verildi resmen.

+1 ra2 nin havası ra3 te yok. Çok çocuksu olmuş. Aşırı renk var oyunda. Lego gibi
  • süper oyundu be..sol görüşlü biri olmama ragmen allied ların ezici bi üstünlügü vardı ve ben de bu üstünlüge kapılıp paso fransaya yatardım:)ekleyin beni de
  • eskiden oynardık, oradan bir görüntü...
    abartmışım biraz ama olsun:)

http://img6.imageshack.us/img6/8407/10954749.jpg
    http://img118.imageshack.us/img118/2876/64868082.jpg
    http://img118.imageshack.us/img118/4554/72141133.jpghttp://img6.imageshack.us/img6/2042/25022373.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyntaxError -- 20 Temmuz 2009; 17:40:56 >

• ekle bahalim
  • RA3 Hariç zamanının en iyi oyunlarından bence. RA3 bana Empire Earth 3'ü anımsattı. O oyunda ilk oyununun bile zavki yokdu. Sadece görüntü kalitesi iyi. Strateji yapmanın alanı RA2 ye göre çok dar.

Bu arada RA3 oynamadım daha bana RA1 ve RA2 yetiyor. Hatta RA2 orjinal.

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Çizik geçince benide ekle

Bu arada RA3 oynamadım daha bana RA1 ve RA2 yetiyor. Hatta RA2 orjinal.

Aynen beni de ekle lütfen
    orjinal olmayan RA3 üm var ve 6 ıncı level ' a geçtikten sonra oyun kendi kendine kapandı daha önceden forumdan bir kaç arkadaslara sormuştum ve hatta konu bile açmıştım ve onlar bana patch yüklememi söylemişlerdi fakat 1.3 1.4 1.6 ve 1.11 bu dört pacthi crackleri ile birlikte denedim gene de olmadı oyunu normalde kendi kendine kapandıktan sonra tekrar acabiliyodum şimdi ise patch leri denedikten sonra hiç açılmamaya basladı ve galıba acılan penceredeki yazılanlara göre ınternet istiyo şansımada su ınternetım baglı degil
    Creative Inspire M5300 5.1 75W || Intel Core 2 Quad Q9400 Coolermaster CPU Fan || Asus P5Q Deluxe || Samsung 2x2GB 1066MHZ || MSI 9600GT OC V127 Red Cool || Coolermaster Real Power M520 || LG Flatron W2234S-BN 22'' || Seagate 320GB SATA2 16MB NCQ || Kingston 240GB HyperX Savage SHSS37A || Seagate 400GB SATA2 16MB NCQ Samsung 160GB SATA2 8MB || Windows 7 Ultimate 64bit Sp1|| Iphone 6 Plus 64GB
  • Eğer RA2 yi Allied ülkelerinden biri ile oynuyorsanız , spy ile rusyanın teknoloji binasına giriniz. Extra dan Crono Crazy İvan adamını çıkartma hakkınız doğacaktır. 4 tane Crono Crazy İvan ı 4 İFV tankına sokup cronosphere ile istediğiniz yere ışınlayıp patlatınız. Nükleer füzeden daha yıkızı olacağını unutmayınız ;)
    Quad-Core Q9550 2.83Ghz, X48 Asus Rampage Formula, Kingston 8Gb.Ram, 2 Gb. GTX 650 Ti, Gelid Tranquillo CPU cooler, LC-Power 650Watt, SanDisc 120Gb SSD Plus, Seagate 500Gb Samsung 1Tb, Xigmatek Mono Cool Fan Control, Samsung SM2233 21,5" FullHD, Logitech Z-623 2.1...
  • red alert 3 gerçekten çok güzel çok sevdim ben
  • Arkadaşlar merhaba bu kadar Red Alert hayranını birarada görmek müthiş! Nostalji yapayım dedim bir süper marketten orjinal Red Alert 2 aldım başarıyla kurdum (sistemim xp) gelgelelim oyun başlamıyor ekran donuyor. Uyumluluk ayarlarını kurcaladım fakat sonuç yine aynı bu sıkıntıyı yaşayıpta çözen bir arkadaş bana yardım edebilirmi?

DH FIAT PALIO KULÜBÜ
  • arkadaşlar bu oyun için harita bulabileceğimiz bir site biliyormusunuz ?
  • madem bu kadar cok red alert hayranı var neden bir gün bulusup güzel bir oyun cevirmiyoruzz.... yada sadece bir güne degil cogu zaman boyle bir etkinlik yapalım ne dersiniz. olmazm ı..???
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.