Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
5
Favori
97.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden Alıntı: Jansay

Beyler sizlere gene sorularım olacak.

Navy denen asker(C4 ile bina patlatabilen, karada ve havada gidebilen infantry'i çok hızlı bir şekilde telef edebilen özel askerler) Amerika'nın bir avantajı mı yoksa bütün allied(müttefik) ülkelerinde var mı?(Amerika'nın avantajı Paratroopers(paraşüt saldırısı) olarak geçiyor)

2. soru: Pysich Beacon denen aletten yaptım fakat onlar sadece saldırı gelirken haber vermekten ve saldıranların nereye saldıracağını göstermekten başka bir işe yaramıyor. Kullanım alanı bu kadar mı yoksa ünite filan çevirebiliyor mu? Kullanım alanı bu kadarsa ne diye yapayım bu aletten?

Yardım ederseniz sevinirim.

Bir cevap verecek yok mu?

Abi oynamıyalı çok oldu ama pysich beconda sadece saldıracağı yeri görüyorsun bence çok önemli bir alet istihbarat saldırıyomu saldırmıyomu adamın ne yapıcağını biliyosun

1. soruya bişey demiyeceğim bilmiyorum çünkü allideleri sevmiyorum

abi apocalypse ile prism i nasıl karşılaştırıyorsunuz 10 birinden 10 birinden koy ortaya kim yener mi yoksa değer üniyelere göre performanslarımı ?
    Happy with what you have to be happy with, you have to be happy with what you have, to be happy with what you have, you have to be happy with what you have to be happy with what you have to be happy with...

• @RaderrR1993 her türlü. Her türlü karşılaştırıyoruz.

Sanırım yanlış hatırlamıyorsam biri söylemişti 5'e 5 mücadelede prism alıyordu. Fakat diğer ünitelere ya da saldırı konusunda apokalipse daha iyi; benim düşüncem bu.

Pysich Beacon ile adamın niyetini öğreniyorum tamam ama bu ne iş görür? Diyelimki adam Nükleer Missilime saldıracak. Tamam öğrendim bunu, sonra? Nereye saldırırsa saldırsın önemli olan adamı telef etmek. Eğer dersen ki: "e adam nükleerine saldıracağını biliyorsan yanına engineer koyabilirsin." bende derim ki: "super weapon'larımın ve altın depolarımın yanında hep eng. olur(ana binanın olmaz çünki ora surla çevirilidir)."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 6 Ocak 2009; 18:20:42 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • kardes benim dediğim yanlıs anlasıldı sanırım ya da ben yanlıs anlattım:ben apocalypse'nın Prism i sadece karsılıklı saldırıda duman ettiğini soyluyorum:D

Orjinalden alıntı: red alert2

kardes benim dediğim yanlıs anlasıldı sanırım ya da ben yanlıs anlattım:ben apocalypse'nın Prism i sadece karsılıklı saldırıda duman ettiğini soyluyorum:D

Peki şehre ataklarda sence hangisi daha iyi?

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • Apocalypsleri prism tanklardan oluşmuş bir grubun yanına sürerseniz yok olduklarını görürsünüz. Prism Tanklar hareketsiz olduğu sürece sayılarıda fazla ise her türlü orduyu yok edebilirler.

Orjinalden alıntı: lordhammer

Apocalypsleri prism tanklardan oluşmuş bir grubun yanına sürerseniz yok olduklarını görürsünüz. Prism Tanklar hareketsiz olduğu sürece sayılarıda fazla ise her türlü orduyu yok edebilirler.

Ama şehir savunmasına çok kolay yok olurlar. Ordu vs. Ordu olayını denemedim fakat ordu vs. şehir konusunda apo amcalar daıttı valla. Prismler nazenin çiçek gibi; 2 bina ya yıkabiliyorlar ya da yıkamıyorlar. Hemen yok oluyorlar şehir savunmasına.

• Jansay seninde dediğin gibi prismler cok dayanıksız cerez gibi gidiyorlar sehir savunmasında.
    Apocalypsle ler cok dayanıklı tanklar ve bence prsimlerden daha basarılılar.

Apocalypsle vs prisim soyle acıklıyım hani age of empireste senario yazarsın ya askerleri filan sen yerlestirirsin sonra baslat dersin birden baslarlar mesela Apocalypsle ler ve prisimleri karsı karsıya koysan Apocalypsle ler prisimleri duman eder.

Jansay seninde dediğin gibi prismler cok dayanıksız cerez gibi gidiyorlar sehir savunmasında.

Apocalypsle vs prisim soyle acıklıyım hani age of empireste senario yazarsın ya askerleri filan sen yerlestirirsin sonra baslat dersin birden baslarlar mesela Apocalypsle ler ve prisimleri karsı karsıya koysan Apocalypsle ler prisimleri duman eder.

ben tam tersini duydum. 5'e 5 kapıştırıldığında prismler alıyor diye duymuştum + lordhammer arkadaşta dedi bunu. Ama bende Yuri's Revenge olmadığı için deniyemiyorum; yani bir tecrübem yok. Başkalarından duydum.

• vallaha uzun zamandır ra2 oynamıyorum yanlıs mı hatırladım acaba.Belki de oyledir ama sunu soyliyim prsimler sehir savunmöasında cerez gibi gidiorlar.

quote:

Jansay seninde dediğin gibi prismler cok dayanıksız cerez gibi gidiyorlar sehir savunmasında.

ben tam tersini duydum. 5'e 5 kapıştırıldığında prismler alıyor diye duymuştum + lordhammer arkadaşta dedi bunu. Ama bende Yuri's Revenge olmadığı için deniyemiyorum; yani bir tecrübem yok. Başkalarından duydum.

Oyunu çok uzun zamandır oynamadım ama 5vs5 yaptırırsan. Apocalypsle'ler alır diye hatırlıyorum.
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set

• apo abiler atış mesafesine girene kadar prism'ler 2-3 tanesini telef ediyor.
  • @Jansay abi oyunda 1v1 yaptığın zaman belki pek işe yaramayabilir ama bir kaç kişi varsa yada karşındaki adam cidden strateji oyunu gibi oynuyorsa ra2 yi adaın seni şaşırtmak için yaptığı şeyleri falan her şeyi anlarsın yada iki kişilerse bir kaç lasılık var
    1.si bütün ordu senin üstünde 2 kişi dalıcaklar
    2. her iki taraftan biti önce gelicek ufak çaplı olucak bu ordu sen onunla ugraşırken üstten ikinci adam vurucak sana sen ordunu yukarı sürünce (indirmen biraz daha uzun sürücekki) aşağıdan ilk ufak orduyu yollayan adam daha geniş bir orduyla sana büyük bi hasar vericek yada oyun biticek ha tank basarım drone basarım dersende o kadar hızlı pek bişey basabileceğini sanmıyorum.

Şu apocalypse konusu hakkındada : Olm yükletçeniz şimdi oyunu bana ya biri lan dan hamaçiden baksın bende meraklandım yada cumayı bekleyin şöyle topluca bi ra2 hamaçisi falan atarız
    Happy with what you have to be happy with, you have to be happy with what you have, to be happy with what you have, you have to be happy with what you have to be happy with what you have to be happy with...

• quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

@Jansay abi oyunda 1v1 yaptığın zaman belki pek işe yaramayabilir ama bir kaç kişi varsa yada karşındaki adam cidden strateji oyunu gibi oynuyorsa ra2 yi adaın seni şaşırtmak için yaptığı şeyleri falan her şeyi anlarsın yada iki kişilerse bir kaç lasılık var
    2. her iki taraftan biti önce gelicek ufak çaplı olucak bu ordu sen onunla ugraşırken üstten ikinci adam vurucak sana sen ordunu yukarı sürünce (indirmen biraz daha uzun sürücekki) aşağıdan ilk ufak orduyu yollayan adam daha geniş bir orduyla sana büyük bi hasar vericek yada oyun biticek ha tank basarım drone basarım dersende o kadar hızlı pek bişey basabileceğini sanmıyorum.

Şu apocalypse konusu hakkındada : Olm yükletçeniz şimdi oyunu bana ya biri lan dan hamaçiden baksın bende meraklandım yada cumayı bekleyin şöyle topluca bi ra2 hamaçisi falan atarız

Hmm fena değil ama 2. olasılığı pek anlamadım. 1. adamın getirdiği ufak orduyla uğraşırken ikinci adam büyük orduyu getirdi tamam sonra ben ona gittim bu sefer 1. adam büyük bir orduyla bana girdi ve ya büyük bir hasar vericek ya da oyun bitecek. E peki bu son saldırıda psyhic sensor ne işe yarıyor?

Artı conspcript hızında tank basabilmek 7-8 tane war factory yaparak mümkün.

Ya ne yükleticeniz diyon yüklemediğin kabahat. Hemen yükle maç yapacam senle(senle maç yapmak=yenilmek) belki 1-2 taktik öğrenirim senden.

• okulda arkadaslara sordum apo dediler ama sıktı artık bu muhabbet

quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

@Jansay abi oyunda 1v1 yaptığın zaman belki pek işe yaramayabilir ama bir kaç kişi varsa yada karşındaki adam cidden strateji oyunu gibi oynuyorsa ra2 yi adaın seni şaşırtmak için yaptığı şeyleri falan her şeyi anlarsın yada iki kişilerse bir kaç lasılık var

Hmm fena değil ama 2. olasılığı pek anlamadım. 1. adamın getirdiği ufak orduyla uğraşırken ikinci adam büyük orduyu getirdi tamam sonra ben ona gittim bu sefer 1. adam büyük bir orduyla bana girdi ve ya büyük bir hasar vericek ya da oyun bitecek. E peki bu son saldırıda psyhic sensor ne işe yarıyor?

Artı conspcript hızında tank basabilmek 7-8 tane war factory yaparak mümkün.

Ya ne yükleticeniz diyon yüklemediğin kabahat. Hemen yükle maç yapacam senle(senle maç yapmak=yenilmek) belki 1-2 taktik öğrenirim senden.

Yok be abi unuttum oynamayı önce bi hatırlamam lazım sen yenersin Eğer cd yi bulursam yüklerim şu first decadeden almayı düşünüyorum ya bütün deri var TW ye kadar

• Ahan buldum vallahi yükliyimde hamaçi yaparız belki sizinkilerin versiyon ne ona göre bi versiyon belirleyelimde hamaçide sorun olmasın
  • @RaderrR1993 don't be so sure.(Romanov'un replik. Yani diyorum ki belki sen yenersin daha tecrübesiz bir ezikim ben)

Benim hamachi versiyon: 1.0.1.3 Ayrıca RA versiyon 1.006 senin de bu patch'i yapmanı öneririm bazı buglar giderilmiş. Artı söylemem lazım, ne yazıkki Yuri's Revenge ek paketi yok bende.

Red Alert 2 1.006 patch'ini buraya tıklayarak indirebilirsin.

Hamachi network: ID: RA2DH
    pass: ilovera

Bu akşam müsait değilim ama yarın saat 16 ile 19.30 saatleri arasında müsait olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 7 Ocak 2009; 19:59:58 >

• Tamam oldu o zaman yarın önce bi pc ye karşımı oynasak ne
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.