Şimdi Ara

Red alert 3 modu hakkında soru (önemli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet bende RA3 Uprising var. Moddb.com da dolaşirken oyuna yeni üniteler ırklar ve gelişmiş grafikler ekleyen Paradox adında (http://www.moddb.com/mods/red-alert-3-paradox) bir mod gördüm. Bu mod sanırım RA3 için. Şimdi ben bu modu indirirsem benim oyunda çalışırmı? veya Uprising'e özel üniteler (giga fortress gibi) oyunda kalırmı hala? yardımlarınızı bekliyorum.

• Çalışır.
    Özel üniteler değişebilir çünkü modu yapanın elinde her şey
  • Uprising için bir mod indirdim fakat Red alert 3 control center diye birşey lazım mış. onun için 1.12 patchini yükledim fakat çalışmadı. Nasıl halledebilirim?
  • bu paradox mod nasıl yükleniyor Allah aşkına bir yardım edin desura ile indiriyorum play diyorum normal red alert 3 açılıyor paradox mod açılmıyor nasıl yüklüyecez bunu red alert 3 belgelerimdeki mod klasörü var onun içinde paradox dosyalarıda var ama niye paradox modu açmıyor. Normal red alert 3 başlatıyor özel mesaj atar yada alıntı ile cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler. Moddb den indirip ykledim bu arada . manual indirip mod klasörünede attım ama paradox mod baslamadı 1.12 v ve 1.0 version da denedm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikey003 -- 17 Ocak 2013; 17:05:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.