Şimdi Ara

red alert 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar red alert 3 ü kaç zamandır arıyorum ama hiçbiryerde bulamadım. steam dan yada başka bir yerden indirmek istemedim, saçma gelebilir ama ben oyunun orijinal kutusuna sahip olmak ve o cd ile oynamayı seviyorum. yani o oyunların kitaplıkta durması bile ayrı bir zevk benim için. ne korsan oyun aldım ne netten yasal dahi olsa indirdim. zannımca kastım anlaşıldı.
    şimdide bu oyunun orijinal kutulu halinde arıyorum ama bulamadım. d&r, n11 gibi bi kaç yere baktım ama yok maalesef. bu oyunu nasıl edineceğim konusunda fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• Originden almak daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutulu arıyorum diyor yaf
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    biliyorum ama kutulularda şöyle bir sıkıntı var kutudan çıkan cd key sadece 5 defa kullanılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

biliyorum ama kutulularda şöyle bir sıkıntı var kutudan çıkan cd key sadece 5 defa kullanılabiliyor

o hepsinde olan bişey değil sanırım ya ama insanın hakkaten sinir eden bir durum işin o kısmı dediğin gibi

gitti gidiyorda 50 tl demişler vay ya bu kadar pahalı olacağı aklıma gelmemişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RED ALERT 2 ORİGİNDE BEDAVA!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.