Şimdi Ara

RED ALERT 2 YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bilgisayarıma red aler2 yi indirdim ama tam setupı açarken hata veriyo ve ne yapacagımı bilmiyorum galiba red alert2 windows xp de çalışmıyo
     RED ALERT 2 YARDIM!!!

aldıgım hatada bu
     RED ALERT 2 YARDIM!!!

yukledigim red alert 2 bozuk olabilir demeyin çunku bu 3.indirişim hepsindede farklı farklı indirdim yani toplam 9 cd çektim(allied,soviet,yuri) ama hiçbiri çalışmadı acaba bunun için bi patch falan mı vardır yaa bi yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 16 Mayıs 2006; 11:21:05 >

• Vallahi ben bu oyunu arkadaştan almıştım.Bendede XP var ben direk kurdum ve hiçbir şey yapmadan oynadım.Hiç sorun çıkmadı.O pencerede senin sistemi Win 2000 olarak görüyor acaba sorun orda olabilir mi?Birde şunu dene, oyunun program files taki orjinal exe sine sağ tıkla özelliklere gir açılan pencerede üstten uyumluluk kısmına gel ordaki kutucuğu işaretle ve alttaki listeden Windows 2000 seçerek tamam de.Belki düzelir.Ama dediğim gibi bendede XP var ve hiçbir sorun çıkmadı.

• yok dostum gördugun gibi hiç yukleyemiyorum bile anlamadım gitti bilgisayar uzerinde yapılabilecek herşeyi denedim yani birşeymi kaçırıyorum acaba yada patch gibi şeyler hakkında bilgisi olanlar varsa yardım etsinler yaw hırs yaptım
  • cd de problem olabilir mi? bende de var bende oynuyorum ve xp yüklü
  • dostum dikkat edersen 3 kere ayrı ayrı indirdim dedim ama hepsinde aynı problem anlamadım hala
  • Dostum sen en iyisi git Comman&Conquer The First Decade oyununu al.Bu oyun bir DVD arşiv.İçinde çıkmış bütün Command&Conquer oyunları var.Üstelik XP dede rahatlıkla çalışıyor.İçindeki oyunları listesi aşağıda.

Command & Conquer™ (Aug. 1995)
    Command & Conquer The Covert Operations™ (April 1996)
    Command & Conquer™ Red Alert™ (Oct. 1996)
    Command & Conquer Red Alert Counterstrike™ (Mar. 1997)
    Command & Conquer™ Red Alert™ The Aftermath™ (Sept. 1997)
    Command & Conquer™ Tiberian Sun™ (Aug. 1999)
    Command & Conquer™ Tiberian Sun™ Firestorm (Feb. 2000)
    Command & Conquer™ Red Alert™ 2 (Oct. 2000)
    Command & Conquer™ Yuri’s Revenge™ (Oct. 2001)
    Command & Conquer Renegade™ (Feb. 2002)
    Command & Conquer™ Generals (Feb. 2003)
    Command & Conquer™ Generals Zero Hour (Sept. 2003)

• saolda zor bulamam yani şimdi onu başka önerisi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RED ALERT 2 ORİGİNDE BEDAVA!!!
    10 yıl önce açıldı
    Red Alert 2 İçin Birkaç İpucu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternetten bulabilirsin.Fiyatı 35-40 dolar civarı.

• evet xpde çalışmıyomuş ama ben çalıştırdım
  • ee benim sorum "çalıştırdınızmı" degildi? "nasıl çalıştırabiliriz"di
    nasıl yaptıgını anlatırsan sevinirim
  • sağ tıkla özellikler de ordan uyumluluğa gel ordan win 98 veya win 2000 ayarı yap birde onu dene büyük ihtimal çalışacaktır doğru ayarı yaptığında
  • service pack 2 yükle...
    yapamazsan yine yaz
  • guvenkab dedigini zaten çoktan yaptım hala olmadı ayrıca sp2 yuklemicem hem birsuru sorun olcak zaten sp1de çalışmıyosa sp2de hiç çalışmaz(kendim için söyluyorum)
  • bende hiç açılmıyodu setup açılırken hata veriyodu sp2 yükledikten sonra sorunsuz oldu yinede sana kalmış bişey
  • saol kardeş ama yuklemicem yinede eyw bu arada başka önerisi olan
  • aynı şey benim yuri ek paketinede oluyodu...
    bu arada oyun orjinalmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyNdRoMe_ -- 16 Mayıs 2006; 21:08:20 >
  • Sp2 kurulu ben Ra2 yi çalıştırmıştım ama Yuri's Revenge eklentisinde aynı hayatı vermişti
  • yok yaw emuleden çektim ama cdlerde problem yok çunku 3 kere ayı ayrı indirdim hala aynı hata yaw acaip ra2 kasasım geldi yaa yokmu çözum(sp2 hariç)
  • o hata bendede çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

Sp2 kurulu ben Ra2 yi çalıştırmıştım ama Yuri's Revenge eklentisinde aynı hayatı vermişti

diyolarki yurinin çalışması için orjinal ra-2 lazımmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.