Red alert 2 yükledim Ve oyunu Açınca Sesler geliyor ESC ye basarak bir şekilde geçiyor.Ana menü geliyor Rastgele Tıklıyorum Ve Bir görüntü geliyor bazen de Gelmiyor.
Hepimizin bildi ama sizin henüz bilmediğiniz eski oyunların windows 7 64 bit ortamında çalışma problemi teşkil ettiği problemi. Genelde oyunların fan sitelerinde windows 7 uyum patch'leri bulunuyor oradan bu minik yamayı indirip probleminizi ortadan kaldıraiblirsiniz. Anladığım kadarı ile sizin patch uyum sorunuzu değilde bilgisayarda görüntü alma probleminiz var, sanıyorum programa sağ tıklatıp özellikle uyumluluk kısmından win xp servis pack 2 yi seçerseniz bir probleminizin kalmayacağını düşünüyorum. Oyunun özellikler sekmesinden de full ayarları seçerseniz uyumluluk adına daha iyi olur, geçmiş olsun, kolay gelsin.
İşletim Sistemim Win7 starter 32 Bit Yukarıda RESİMDE var Ve dediğinizi yaptım AMA OLMADI
Videoda ; Masaüstüne sag tıklıyor ve Çözünürlük yarlarına Giriyor, Orada Detect'e Tılıyor bende onun yerine ALGILA var ama basınca bir şey olmuyor ..?
Ra2.exe>özellikler>Uyumluluk Fotografı
Lütfen Yardım Edin ..! Oyunu internetkafede oynadım Ve çok sevdim Evdede oynamak istiyorum
Oyunu internetten indirdim => indirdiğim Site => Link
Lütfen Yardım Edin Sorun gider dedim ;
uyumsuz uygulama
diye hata verdi Çözüm bulamadı :(
RED ALERT 2 TR ONLİNE-MULTİPLAYER OYNUYORUZ!!
-------KONUMUZ GÜNCELDİR ( 2020-2021 ) ----
NOT: OYUN WİN 10 WİN 8 WİN 7 TÜM SÜRÜMLERİNDE HATASIZ ÇALIŞMAKTADIR. ALT+TAB SİYAH EKRAN VE ÇÖZÜNÜRLÜK TÜM HATALARINI ÇÖZDÜK. TÜM SORUNLAR İÇİN ÇÖZÜM KANALIMIZDA MEVCUTTUR.
%100 YERLİ OYUNCULAR İLE OYNANMAKTADIR. KANALIMIZ SADECE OYUNCULARIN BULUŞMA NOKTASI VE ONLİNE OYNAMA TOPLULUĞUDUR.
NOT: DİSCORD KANALIMIZA GİRİŞ YAPARKEN KULLANICI ADI BELİRLEYİN KANALIMIZDA HER TÜRLÜ BİLGİYİ BULACAKSINIZ.
DİSCORD GİRİŞ :
Discord
Join the Red Alert 2 & Yuri Revenge TR Discord Server!