Şimdi Ara

Red Alert 2.. Kendine güvenenler..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yılların oyuncusu olarak, kendine güvenipte oynamak isteyen arkadaslar olursa, beklerim.
    AMATÖR OYUNCULAR EKLEMESİN LÜTFEN! Oyunu ne kadar zamandır oynadığınız değil, kimlerle ve ne şartlarda oynadığınız önemlidir. KURALLI, BEKLEMELİ, SÜRELİ OYNANAN AMATÖR MAHALLE OYUNLARI DENEYİMLERİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYIN! Eğer eliniz hızlı ise ve ÇOK FAZLA MULTIPLAYER DENEYIMINIZ VARSA, messenger adresimi ekleyin, oynayalım.

Msn Messenger adresim : fatihk34@gmail.com

Hamachiden oynamak için Ipx /Spx protokolünü kullanmanıza gerek yok. Udp ile oynamanızı sağlayan bir patch mevcut. Ipx e göre oldukça sorunsuz ve ipx desteği olmayan vista, windows 7 OS lerde multi oynayabiliyorsunuz. Eğer internetten oynayacaksanız hamachi ile networkten kasmanıza gerek yok. Ben Westwood-Ra2 internet sunucusu kurmustum. drivers/etc/host dosyasını kullanarak westwood internet sunucularını domainlerini kendi ip me yönlendiriyorum. Bu şekilde kendi sunucuma bağlanarak TCP den Peer To Peer bağlantı ile online oynamakta mümkün. Neyse lafı fazla uzatmaya lüzum yok. UDP protokolünü kullanarak oynamak istiyorsanız aşağıda ki linkte bulunan wsock32.dll isimli dosyayı oyunun kurulu olduğu dizine atmanız gerekecektir. Defaultta dosya klasörde bulunmadığı için, dosyayı üzerine yazayımmı diye bir uyarı gelmeyecektir. Daha sonra networke girip oynayabilirsiniz. Eğer sıkıntı çıkarsa, ağ bağlantılarından, Gelişmiş ayarlara gelip, kullanmış olduğunuz ağ adaptörünü erişim sırası olarak birincil yapınız.

http://www.understorm.net/cnc/lan/ts_ra2_lanpatch_1_00.zip

• Konuşma üslubunu beğenmedim.Kaybedeceğin zaman oyundan çıkacak birisi gibi duruyon.
  • Konuşma üslubum istemeden biraz sert kaçmış olabilir. Bunun için kusura bakmayın. Benim için önemli olan; yenmek-yenilmek değil, oyundan zevk almaktır. Ancak oyun çekişmeli geçtiği zaman zevkli olur. Usta ve amatör iki oyuncu arasında geçen oyun, oyun dengelerinin eşit olmaması, oyunun tadını kaçırır ve bana göre zaman kaybıdır. Daha önce bu durumu çok yaşamış olmam, istemedende olsa sert bir üslup kullanmama neden olmuştur.

Konuyla ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihk34 -- 21 Kasım 2009; 20:38:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Alert 2 İçin Birkaç İpucu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.