Şimdi Ara

red alert 2 çalışmıyor yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar red alert 2yi yükledim sonra masaüstündeki simgesine tıkladığım zaman ekran kararıyor ve oyun açılmıyor bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

• Oyunu silip yeniden yüklemeyi dene. İşe yaramazsa cdlerini ve kullanıyorsan malum küçük yazılımı değiştirmeyi dene. Ekran kartı driverlarını güncellemeyi dene. İşletim sistemin ne bilmiyorum. Vistysa belki ondan da kaynaklanıyor olabilir, daha hiç kullanmadım. En son çağre oyunu nekadar oynamayı istediğine göre bilgisayarını formatlayabilirsin. İlla RA2 gibi bir oyun oynıyacağım diyorsan generalsı dene. Gerçi ben RA2'yi daha çok sevsemde generals grafik bakımından daha iyi.

Unutmadan ekleyeyim yukarda saydıklarım hemen hemen çalışmayan her oyun içni geçerlidir. Bunları yaptıktan sonra hala düzgün bir sonuç alamıyorsan sistemini değiştir
  • ya oyunu silip defalarca yükledim çalışır gibi oluyor takılıp kalıyor bütün forumları inceledim bazılarında xpde çalışmadığı yazıyor bazılarında service pack 2 istediği,bazılarında özelliklerden gir windows 2000yap uyumluluğu falan yazıyor ben bunuda denedim ama oyun simgesine tıkladığım zaman oyun açılır gibi oluyor ve ekran kararıp kalıyor öle ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hiç biyerdede yazmamışlar zaten tek oynadığım oyun bu benim.service pack 2yi tekrar yüklemeyi düşünüyorum yapacak bişey kalmadı artık.
  • Senin şansızlığın. Çıkabilecek en lanet hatalardan biri çıkmış. Yazılımsal da olabilir donanımsal da. Belirli bir hata verip çalışmasa anlaşılır, çözüm üretilir ama nöyle ekran sadece kararmakla kalınca çözüm bulmakta zorlaşıyor.

Bir de ek bir tavsiye vereyim. Ben RA2 oynadığımda henüz eski bilgisayarım vardı(p3, tnt2, 128 ram) bir keresinde çözünürlüğü fazla büyük yaptığım için bir hata oluşmuştu, oyuna girememiştim. Ekran kararması olabilir, hatırlamıyorum. Oyunun içindeki bir dosyayı wordpadde açıp ayarı 800*600e getirince sorun çözülmüştü sanırım. bir dene istersen.
  • bu söylenenleride yaptım ama bitürlü çalışmıyor herşeyi denedim setuppapi.dll die birdosya var onu oyunun içine taşıdım birşeyler denerken bu kez oyun açıldı çalışıyor fakat ses vermiyor oyunun sesi yok buseferde en sonunda bi service pack 2yükleyecem galiba daha çarem kalmadı.
  • ekran kartından kaynaklanıyo galiba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.