Şimdi Ara

RED ALERT 2 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crazyboy1

quote:

Orjinalden alıntı: [DJ_KIRIK]

taktiği falan boşver direk hile yaz

hile zaten var dostum...

neyse red alert 2 üstüne yuri's revenge alıp kurdum bakalım nasılmış...

kurdun mu? arkadaşım nasıl?

• wayy bee ne oyundu zamanında şimdi yine kurcam
  • kur abi bende kurdum
  • bırakın sımdı savunmayı en ıyı savunma saldırıdır eheheh :D.Hiç olmadı abd yi al oraya buraya indir piyadeleri iş goruolar
  • durun olm ben de kuruom hatta online oynayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: life19

durun olm ben de kuruom hatta online oynayalım

online nasıl oynayacağız?
  • ah ah... biz red alert ı derse girneyip sabah kar yagmur camur demeden cafenin onunde saatlerce bekledikten sonra oynayabilioduk o zaman boole forum felan da yoqtu yaa yaa biz o gunleri yasadık yuzlerce prismle basedebilecek biri olarak diyorum ki appocalypse gibi bi alet bi daha gelmez nedir abi o ole havada karada
  • bu arada yuri's revenge de cok kaliteydi haa campaigni bitirene kadar hop oturdum hop kalktım
    ha bi de oyunun mappack i felan warsa bekliyorum şimdiden saolun
  • online oynayabileceğimiz yer bilen var mı? yardım edin lütfen
  • abi su aircraft carrierlar yok mu nedir onlar yaw onlar yuzunden denizli haritalarda oynayamaz oldum resmen ideolojim geregi alliance den de almıom ne yapayım ?
  • millet bende indiyorum redalert2 yi emulden online red alert diye bi topic açcam ordan hamachiden oynayama çalısırız age of denedim oldu buda olur heralde
  • bi dene arkadaşım eğer olursa bize burdan haber ver
  • ya ben şimdi oyunu indiroym az kaldı bu hafta içinde bi hamchi baglantısı açıcam red alert için burdada topic açcam oynamak isteyenler gelsin birlikte coşalım red alertta
  • mutlaka haber veririm merak etme zaten sizinle olmasa kimle oynıcam baştan sölim amerikayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991

kurdun mu? arkadaşım nasıl?

dostum malesef kurdum ama çalışmadı oyun yuri oyunu hata veriyo yani takılıyo oyun. yanıt vermiyo...
  • arkadaşlar online oynayabileceğimiz bir site yok mu oynayalım
  • yaw arkadaşlar oyunu kuramıyorum yukledim emuleden ama kurulmuyo setup açarken hata veriyo kapatılacak diyo ve kapatıyo acaba oyunun xp de bi çalısmama gibi bi şeyi mi var?
  • allah allah senin bilgisayara

• red alert te ilk önce yapman gereken para tankerleri ni ele gecirip parayı kazanman lazım ardındanda en yuksek gucun ne ise onu inşa etmelisin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.