Şimdi Ara

Recuva dosyamı geri getirmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 16 kb'lık önemli bir word dosyası yanlışlıkla laptopumdan silindi. Word dosyasını geri getirmek için Recuva adlı programı kurdum. Program benim silinen dosyamı buldu ama yan tarafında kurtarılamaz yazıyordu. Bu dosyamı kurtarabileceğim sağlam bir program veya yöntem önerebilir misiniz?

• Bir tane program var ama hiç denemedim inşallah kurtarır:

Programla ilgili kısa bir bilgi:

MiniTool Power Data Recovery (Ticari kullanım hariç) ev kulanıcılarına ücretsiz bir dosya kurtarma yazılımı.

Bu yazılım ile silinmiş dosyalarınızı aynı zamanda zarar görmüş veya formatlanmış dosyalarınızı da kurtarabilirsiniz sabit diskten CD, DVD, hafıza kartı veya flash bellek gibi taşınabilir aygıtlardan da veri kurtarabilirsiniz

Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7

http://www.powerdatarecovery.com/power-data-recovery-free-edition.html

İnşallah bir faydası olur..

• Recuva' ile şuana kadar en ufak bir dosya dahi kurtaramadım.. Önemli olan neyim silindiyse geri getiremedi önemli neyim varsa geri getiremedi o yüzden açıkcası hiç yararlı bir program değil .çok daha etkili silinen dosyaları geri getiren programlar var isimlerini şuan hatırlamıyorum fakat var.
  • Zaten getireceğini garanti etmiyor.Daha profesyonel araçları dene ücretli olanları. Ücretini verip vermemek sana kalmış tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.