Bildirim
Recovery Yedekleme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rmelihr
Merhaba arkadaşlar ben Lenovo Y560 kullanıyorum ben buna SSD harddisk almak istiyorum fakat içindeki orjinal win7 yi kullanmak istiyorum bunu usb ye aktarmamın bir yolu varmıdır tekrar taktıgım SSD ye recovery yapamazmıyız
Acronıs true ımage home la yedek almıstım ben wın7 keyını saklıyordu sıze onerıcm ama sızınkıde saklarmı bılemıyorum bıde orjınal ıse keyını yazın bı koseye tekrar kurun. -
KEYİ ZATEN pc nin arkasında varda hocam sıkınıt şöyle kaynaklanıyor recoveryi diğer harddise ssd harddise nasıl aktarıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: rmelihr
KEYİ ZATEN pc nin arkasında varda hocam sıkınıt şöyle kaynaklanıyor recoveryi diğer harddise ssd harddise nasıl aktarıcam
merhabalar;
şuanda kullandığınız sistem üzerinde acronis true image home programını kur ve dediğin gibi bir usb diske backup almaya çalış. daha sonra acronis true image ile başlangic cdsi oluştur ve sistemi onunla başlat.
acronis ile açılan pcye usb diski tak ve recovery seçeneği ile mevcut usb diskdeki backup dosyasını ssd diske uygula ve daha sonra normal olan diskini çıkartın ve ssd ile başaltın.
işte bu kadar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X