Merhabalar arkadaslar Toshiba Satellite A500 PCm var bu ara benım için bayagı bir sorun olusturdu sorun zaten benden kaynaklı neyse sorum su ben bunu recovery ile tekrar fabrikasyon ayarlarına dödürmek istiyorum...fakat recovey verilerinizi silecek ibaresi veriyor 1.sadece c sürücüsünü mü siler D(sata)diskine dokunur mu? 2.c sürücüsünde olan film,müzik ve diğer dosyalarıma dokunur mu? kurdugum progam oyun vs dosyaları silecegi asikar ama win7 kurulumunda oldugu gibi film vs verilerimi windows.old klasöründe saklar mı?
NOT:Lütfen bilgisi olan arkadaslar kesin konussun gercekten benım için degeri yüksek dosyalarım c sürücüsünde mevcut d sürücüsü nerdeyse dolu
yardım edecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim
bilmiyorum silermi ama yedekleyebiliyorsan verilerini yedekle bilen birileri çıkar daha once kullananlar cevap verirler
yedekleme imkanım su an için mevcut degil elimde haici bir hdd yok dvd olayıylada ugrasamam 150gbdan fazla veri var nasıl ugrasırım tek tek yazmayla
ilgin için tesekkürler
Recovery C ye kurulum yaparsanız eğer D deki dosyaları silmez. Seçimde dikkatli olmak lazım ama. Çünkü recovery bir tür imaj geri yükleme işlemi aslında. C deki herşey silinir. Windows CD den yükleme gibi olmaz.
Bir harici HDD edinin gerekli tüm dosyalarınızı ona yedekleyin sonra ister recovery ile isterseniz Cd veya DVD den üzerine işletim sistemi kurun en sağlıklısı bu.
İyi geceler.
quote:
Recovery C ye kurulum yaparsanız eğer D deki dosyaları silmez. Seçimde dikkatli olmak lazım ama. Çünkü recovery bir tür imaj geri yükleme işlemi aslında. C deki herşey silinir. Windows CD den yükleme gibi olmaz.
Bir harici HDD edinin gerekli tüm dosyalarınızı ona yedekleyin sonra ister recovery ile isterseniz Cd veya DVD den üzerine işletim sistemi kurun en sağlıklısı bu.
İyi geceler.
cevabınız için tesekkür ederım o zaman en kısa zamanda harici hdd alacagım zaten niyetim vardı da kısmet olmamıstı...hayırlı geceler
d yi silmez ama c deki bütün programlar silinecektir daha önce denedim ordan biliyorum c de önemli bişey varsa yedekle
quote:
d yi silmez ama c deki bütün programlar silinecektir daha önce denedim ordan biliyorum c de önemli bişey varsa yedekle