Şimdi Ara

Recovery bölümünü sildim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yeni cıkan modellerde parmak okuyucusu yüzünden format atmak zorunda kaldım ve atarken yanlıslıkla recovery bölümüne zarar vermisim ben simdi eski haline getirmek istiyorum ama nasıl yapabilcegime dağir bir fikir bulamadım.Recovery ve HP Tools bölümleri duruyor iclerinde 18gb dolu gözüküyor ama baslangıc sırasında f11 e basınca kurulama geçmiyor.Servise götürdüm galiba recovery bölümü icin 50 tl civarı para alıyorlarmıs başka bir çözüm yolu bilen varmı ordaki çalışan biri bana windowsun dosyalarını sil laptop bozuldu diye servise ver dedi sizce yapmalımıyım ?

• 50 tl alırlar serviste normal,
    ama free dos bişi idiyse kendin win 7 kur driverları da sitesinden indir ve yükle.
  • Tam olarak ne dediğini anlayamadım ama benim laptopta şuan tüm driverlarının kurulu olmasına rağmen Hp tool olsun - mouse pad i iptal etme ,kamera özellikleri filan bunları kullanamıyorum bende ilk haline getirmek için bişeyler arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nekratus

Tam olarak ne dediğini anlayamadım ama benim laptopta şuan tüm driverlarının kurulu olmasına rağmen Hp tool olsun - mouse pad i iptal etme ,kamera özellikleri filan bunları kullanamıyorum bende ilk haline getirmek için bişeyler arıyorum

Bana modelini söyle sana bilgisayarını kim olduğunu söyleyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Orijinalden alıntı: Nekratus

Tam olarak ne dediğini anlayamadım ama benim laptopta şuan tüm driverlarının kurulu olmasına rağmen Hp tool olsun - mouse pad i iptal etme ,kamera özellikleri filan bunları kullanamıyorum bende ilk haline getirmek için bişeyler arıyorum

Bana modelini söyle sana bilgisayarını kim olduğunu söyleyeyim...

[simage]
     Recovery bölümünü sildim.
    [/simage]

• hocam gönderdiğin resimde hiç bişey yazmıyor.. sadece şunu deneyebilirsin recovery kısmı silinmediyse.. bilgisayarıma sağ tık yönetten disk yönetimi gelip recovery bölümünü etkin olarak işaretleyerek deneme yapabilirsin. çalışmazsa bootmgr hatası alırsın ama bilgisayarını yeniden kurman gerekebilir..
  • benimde sorunum bu bilgisayarımın ismi Hp 500b Microtower ama recovery silmistim yanlislikla simdi ne pişmanım bi bilseniz :( bulamadım bu marka recovery bulabilen warsa lütfen yollasın bea :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • system32 den 3-5 bişey sil sonra reset at bilgisayara. acılmaz büyük ihtimal. sonra gönder servise
  • quote:

Orijinalden alıntı: WillyOfShopaR

benimde sorunum bu bilgisayarımın ismi Hp 500b Microtower ama recovery silmistim yanlislikla simdi ne pişmanım bi bilseniz :( bulamadım bu marka recovery bulabilen warsa lütfen yollasın bea :(

o bilgisayar ticari seri.. 444 71 71 ara sor.. belki yardımcı olurlar..
  • arkadaşın sorunu tam olarak anlamadım ama şu şekilde diye tahmin ediyorum
    c ye format attı ve recovery bölümüne erişimi gitti diye anladım
    ama tabiki bunu model numarasını yazarak anlatsaymış iyi olacakmış nedeni bnm kullandıgım modelde kurtarma ortamı sadece 1 kere dvd ye yazdırıyorsun ondan sonra pc otomatikman recovery bölümünü siliyor yani dvd den kurtarma yapıyorum sistem başlangıcında hdd den çalışan bir recovery bölümü yok sende yaz modelini ve disk yönetimi ekranı ekran görüntünü al ki dogru yardımcı olalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.