Şimdi Ara

REÇİNE LEKELERİ NASIL ÇIKAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
11.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracın canını okuyorlar. Kuşlar 1 reçine 2. Araç katilleri.

Sirkeli cam temizleyici hiç işe yaramadı.

Sabun köpük vs. bana mısın demedi.

En son İpa ile giriştim. İlk sürmede etki etmedi. Bekleyip tekrar sürünce çıktı. Alkol dışında yol yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen akşam dışarı çıkayım dedim, aracın üzeri sokak lambalarından dolayı pırıl pırıl parlıyor, elimle kontrol ettim yapış yapış, evi aradım gündüz vakti aracı nereye park ettiklerini sordum, gittikleri sitede ağaç altına park etmişler,

evin karşısında (eski sonax bayii şimdi adını değiştirdi) yıkamacıya uğradım, baktılar abi daha çok yeni normal yıkama ile geçer dediler ve dedikleri gibi oldu, vakit geçip güneş altında iyice pişseydi işimiz zordu.

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Beyler benim aracada birşey damlamış ama reçine mi farklı birşey mi anlamadım. Tırnakla falan çıkmıyor. Nedir sizce?

REÇİNE LEKELERİ NASIL ÇIKAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thekanarya -- 8 Eylül 2019; 21:56:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    verir

ama birkaç gün beklediyse işiniz zor. ben ipa ile çıkartmıştım eski aracımda.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.