Şimdi Ara

Reçetenin geçerlilik süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reçetenin geçerlilik süresi nedir arkadaşlar? ilaç yazdirdim uzerinden 2 3 hafta geçti almadim tekrar doktorun yanina gidip yazmasini rica etsem olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gün diye biliyorum
  • 3 gün geçtikten sonra geçerli olmuyor kardeş. Eskisi gibi değil yeni sistem.
  • Kisin bende 2 3 hafta ilaci almamistim.tanidik eczaci var ona giderim herzaman o soyledi uzerinden bayagi gecmis problem oluyor bu sekilde uzerinden zaman gecince ama bu seferlik verelim demisti.sorun oluyor kisacasi

Uzerinden 4 5 gun gecerse yazdirma sansiniz varsa yazdirin yada ilaci alin sonra yazdirirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadShot467

Kisin bende 2 3 hafta ilaci almamistim.tanidik eczaci var ona giderim herzaman o soyledi uzerinden bayagi gecmis problem oluyor bu sekilde uzerinden zaman gecince ama bu seferlik verelim demisti.sorun oluyor kisacasi

Uzerinden 4 5 gun gecerse yazdirma sansiniz varsa yazdirin yada ilaci alin sonra yazdirirsiniz.

Üstunden 3 hafta geçti yazdirdiğim doktordan tekrar yazmasini istesem oluyormu acaba?

• Oyle bi sistem olduki ilacı gunde kaç kere yiyeceğine bile sistem karar veriyor, 1 tane kaybetsen, sonra ilaç bitse yazdırıp almaya gitsen günü gelmedi diye alamıyorsun. 2 kere başıma geldi bu olay, mecbur 2sinde reçetesiz aldım.

• O biraz doktora biraz da ilaca bagli aslinda.doktorlarda yazdiklari ilaçlardan sorumlular yazsin 2 dk bilgisayardan ne olacak canim diye dusunmeyin.ayni sekilde eczacida sorumlu.denetimler olur genelde periyodik olarak.herneyse birde ilacin ne amacla kullanilacagi onemli bi mide ilaci yazar iyi gelmistir yada gelmemistir yola cikman lazim olur o sekilde yazar.basit agri kesiciler den bi problem olmaz.her ay yazdirmazsaniz.ama onemli ilaclarsa örneğin kanser yada kemoterapi yan etkilerini azaltan ilaclar psikiloji nöroşirurji tedavisi goren hastalara yazilan ilaclar gerci bunlari sadece uzman dr yazabiliyor.demek istemem o ki agir ilaclar sorun olabilir.ama surekli kullanilabilen ve basit ilaclarda sorun olmaz.surekli tekrarlanmazsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadShot467

O biraz doktora biraz da ilaca bagli aslinda.doktorlarda yazdiklari ilaçlardan sorumlular yazsin 2 dk bilgisayardan ne olacak canim diye dusunmeyin.ayni sekilde eczacida sorumlu.denetimler olur genelde periyodik olarak.herneyse birde ilacin ne amacla kullanilacagi onemli bi mide ilaci yazar iyi gelmistir yada gelmemistir yola cikman lazim olur o sekilde yazar.basit agri kesiciler den bi problem olmaz.her ay yazdirmazsaniz.ama onemli ilaclarsa örneğin kanser yada kemoterapi yan etkilerini azaltan ilaclar psikiloji nöroşirurji tedavisi goren hastalara yazilan ilaclar gerci bunlari sadece uzman dr yazabiliyor.demek istemem o ki agir ilaclar sorun olabilir.ama surekli kullanilabilen ve basit ilaclarda sorun olmaz.surekli tekrarlanmazsa.

öyle ağır bir ilaç değil sorun olmaz o zaman sanirim çok teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.