Şimdi Ara

Recep Tayyip Erdoğan ın ve Nato nun Açıklamaları. . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trt 1 de Dışişleri bakanımız Ahmet Davutoğlu ile röportaj var ilgilenenlere duyrulur. . . .

26 Haziran 2012 Salı

http://www.haber7.com/ic-politika/haber/895722-erdogan-suriye-artik-tehdittir-vururuz

http://www.haber7.com/dunya/haber/895901-natodan-beklenen-aciklama-geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 26 Haziran 2012; 15:31:16 >

• Kimse savaş beklemesin dedi.

Bordo Klavyeliler MW3 oynamaya devam edebilir.
  • Radar cihazlarını test için o uçak oradadır. . . .
    Uçağımız uluslararası havasahasında vurulmuştur. . . .
  • Uçağımız vurulduktan sonra suriye karasularına düşmüştür. . . .
  • Uluslararası sularda vuruluyo bide bişey yok devam edin diyo senin ben demokrasi üreten beynini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NTV'de açıklama yapıyor şu anda uçağımız uluslararası hava sahasının 13 mil açığında vurulmuş ve düşerken o hızla Suriye hava sahasına girmiş.Ayrıca Suriye'nin uçağın Türk uçağını sonradan öğrendik sözüde yalanmış telsiz kayıtları ve isrihbarat bilgileri öyle göstermiyormuş ben demiyorum dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

NTV'de açıklama yapıyor şu anda uçağımız uluslararası hava sahasının 13 mil açığında vurulmuş ve düşerken o hızla Suriye hava sahasına girmiş.Ayrıca Suriye'nin uçağın Türk uçağını sonradan öğrendik sözüde yalanmış telsiz kayıtları ve isrihbarat bilgileri öyle göstermiyormuş ben demiyorum dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu söylüyor.

evet aynen öyle olay apaçık bir tuzak başka bişey değil. . .. .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç bi şey olmaz rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Kimse savaş beklemesin dedi.

Bordo Klavyeliler MW3 oynamaya devam edebilir.

Recep Tayyip Erdoğan ın ve Nato nun Açıklamaları. . . .
  • ne derlerse desinler sadece şunu bilir ve söylerim ; eğer düşürülen bir israil uçağı olsaydı ,kim tarafından düşürüldüğü önemli değil, şimdiye çoktan kıyamet kopmuş israil o ülkeye bomba yağdırıyordu..
  • Allah' ım sana geliyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

NTV'de açıklama yapıyor şu anda uçağımız uluslararası hava sahasının 13 mil açığında vurulmuş ve düşerken o hızla Suriye hava sahasına girmiş.Ayrıca Suriye'nin uçağın Türk uçağını sonradan öğrendik sözüde yalanmış telsiz kayıtları ve isrihbarat bilgileri öyle göstermiyormuş ben demiyorum dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu söylüyor.

Hava sahasının 13 mil dışında değil,

Karadan itibaren 13 mil açıkta vurulmuş.

Havasahası da karadan itibaren 12 mil olduğundan dolayı, hava sahasının 1 mil dışında vurmuş oluyor.

Davutoğlu aynen bunları söyledi.
  • Yine korkaklığımızı gösterdik. Denildiği gibi İsraile Abdye falan olsa orayı şuan tarihten bile silmiş olurlardı. Biz anca mal mal konuşuruz.
  • yurt içinde muhalefet her kesime bedel ödetildi ama yurt dışında tırt çıktılar. bu kadar işte bunların yapacağı iş.
  • Ne pısırık bir ülkeyiz, uçağımız düşürüldü pilotlardan hala haber yok anca 2 gün sonra açıklama olarak televizyonda bir saat laf kalabalığı yapıldı.

Rum gazetesinin attığı 'Türkler havlar ama ısırmaz' manşeti bir kez daha haklı çıktı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

ne derlerse desinler sadece şunu bilir ve söylerim ; eğer düşürülen bir israil uçağı olsaydı ,kim tarafından düşürüldüğü önemli değil, şimdiye çoktan kıyamet kopmuş israil o ülkeye bomba yağdırıyordu..

İnşallah bir gün bizde o güce erişiriz fakat şuan kesinlikle saldırmamalıyız.
  • Bu kadar pısırık ve korkak ülke yönetimi olamaz!!!

Butun dunyanin hedefi halindeyken bile Suriye bizim ucagimizi vurabiliyor.. Ve vurma hakki yokken!

Biz hala toplanti uzerine toplanti!! Basbakan sali gunu aciklama yapicakmis...
    Cik bugun konus.. Neden sali gunu!!!
    Tabii amerikadan talimatlari alicak ona gore konusucak!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar en dogru karari verdiler savasa girseydik ülke ekonomik olarak 20-30 sene geriye giderdi, suriye ye girseydik heralde bi 10-15 sene zor cikardik ordan.. abd cok girmek istiyorsa kendi girsin..
  • son kara salı günü verilecek grup toplantısında. . . .
  • buradaki çocuklar savaşa girsek, niye giriyoruz diye ağlayacaktı. bi kere aşağılık kompleksi sülük gibi yapışmış benliklerine, ne yapsan yaranamazsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.