Şimdi Ara

Recep Onur Kıvrak kadro dışı bırakıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarpcore

Onur'u her Trabzonspor taraftarı gibi bende çok seviyorum.Ama sanki bu olayda Hurma ve Shota haklı gibi.Umarım karşılıklı özür dilerlerde halledilir mesele.

Ben de böyle düşünüyorum. Ama daha önce de yazdığım gibi, kadro dışı bırakmak bir yöneticinin ağzından çıkan sözle değil, belli bir kurulun toplanıp karar vermesiyle olmalı. Sonra böyle kriz çıkar işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

Onur'u her Trabzonspor taraftarı gibi bende çok seviyorum.Ama sanki bu olayda Hurma ve Shota haklı gibi.Umarım karşılıklı özür dilerlerde halledilir mesele.

Ben de böyle düşünüyorum. Ama daha önce de yazdığım gibi, kadro dışı bırakmak bir yöneticinin ağzından çıkan sözle değil, belli bir kurulun toplanıp karar vermesiyle olmalı. Sonra böyle kriz çıkar işte.

evet hakılısın.bence çok fazla büyütülecek bir olay değil.bunu güzellikle halledebilirler.Onur bizim için çok değerli biri.Eğer oda hata yapmışsa özür diler olay kapanır.Nazar olsun diyelim artık.İnşallah düzelir her şey.

• Trabzonlu dostlar hata yapmayın. Ne olursa olsun oyuncuya arka çıkmayın. Hacıosmanoğlu olayı anlattı. Onur tamamen haksız vede kompleksli davranmış.

Bu savaşta Onur'u galip getirirseniz 10 sene daha sizden bir halt olmaz.

Yanlış anlamayın biz FB olarak bu hataları çok yaptık , o nedenle yazayım dedim.
  • Trabzonlular gercek trabzonlularla galatasaraylıları ayırt etmedıgı sürece bu iş yürümez

• onur'un yapması gereken şota, hurma ve başkandan, sonra da takım arkadaşlarından özür dilemek. ayrıca kaptanlığını da bırakmalı.

diğerlerinin de yapması gereken şey saniyesinde affetmek. onur kaptanlığı bırakmıyorsa kaptanlığı almak.
  • Osmanoğlu'nun dedikleri doğruysa hak etmiş. Bu dakikadan sonra savunan kalmaz diye tahmin ediyorum. Selçuk ŞAHİN'e yaptığı terbiyesizlikten sonra beklenmedik bir davranış olmaz.
  • olayı objektif olarak kronolojik olarak açıklayabilir misiniz tam olarak ne oldu?
  • Olaylar dahada netleşiyor. Onur harbiden terbiyesizlik ve saygısızlık yapmış. Yanılmamışız.

Sen kaç aydır sakatsın, kaç aydır futboldan uzaksın. Sen maç eksiğini kapat, kondisyon kazan diye amatör lig takımı ile falan herneyse maç ayarlıyorlar. Sen çıkıp ben çoluk çocuk ile oynamam, kaptanım, sahaya çıkmam, yedekler çıksın diye Şota ile tartışıyorsun. Yuh be. Adamdaki güce, kabadayılığa, ağalığa bak sen.

Ulan ŞL kupası kaldırmış, Hollanda milli takımı 10 numarası, kaptanı, world Class takımlarda oynamış world Class bir oyuncu bile Balçova gibi bir amatör küme takımına karşı forma giydi. Sen kimsin ki Onur? Diğer takım arkadaşların adam değil mi? Hadi yönetimi bırak takım arkadaşlarına bu saygısızlık ne?

Ancak bu adamın bu hale gelmesinin tek nedeni tranzonspor taraftarıdır. Adamı haşa resmen ilahlaştırdılar, tanrılaştırdılar. Hocaya da kafa tutar, takım arkadaşına da artistik yapar, Başkanıda, diğer yöneticileri de tehdit eder. Rahat rahat herkese Sen kimsin, seninle sonra görüşeceğiz vs. vs. sözler sarfeder.

• Onur zaten karakter yoksunu bir futbolcu,abartılmış bir kaleci,her üstüne gelen topa jeneriklik gibi gözüksün diye uçup kaçarak iyi kaleci alınmıyor malesef,kaç milyon euro luk serbest kalma maddesi olmasına rağmen bile avrupa dan kimse almadı istemedi...

Selçuk'a yaptığı terbiyesizlik,hakeme yaptığı saygısızlık vs vs,süleyman hurma zaten sonuna kadar haklı bu olayda ancak savunulan yine türkiye de olduğu gibi futbolcu,bu ülkede yeniçeri zihniyeti bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Olaylar dahada netleşiyor. Onur harbiden terbiyesizlik ve saygısızlık yapmış. Yanılmamışız.

Sen kaç aydır sakatsın, kaç aydır futboldan uzaksın. Sen maç eksiğini kapat, kondisyon kazan diye amatör lig takımı ile falan herneyse maç ayarlıyorlar. Sen çıkıp ben çoluk çocuk ile oynamam, kaptanım, sahaya çıkmam, yedekler çıksın diye Şota ile tartışıyorsun. Yuh be. Adamdaki güce, kabadayılığa, ağalığa bak sen.

Ulan ŞL kupası kaldırmış, Hollanda milli takımı 10 numarası, kaptanı, world Class takımlarda oynamış world Class bir oyuncu bile Balçova gibi bir amatör küme takımına karşı forma giydi. Sen kimsin ki Onur? Diğer takım arkadaşların adam değil mi? Hadi yönetimi bırak takım arkadaşlarına bu saygısızlık ne?

Ancak bu adamın bu hale gelmesinin tek nedeni tranzonspor taraftarıdır. Adamı haşa resmen ilahlaştırdılar, tanrılaştırdılar. Hocaya da kafa tutar, takım arkadaşına da artistik yapar, Başkanıda, diğer yöneticileri de tehdit eder. Rahat rahat herkese Sen kimsin, seninle sonra görüşeceğiz vs. vs. sözler sarfeder.

ee adamı böyle şişirirsen,neuer muamelesi yaparsan adamın bi yerleri şişer tabi

bu söylediğim basın ve trabzon taraftarı içindi trabzona tam yakışan karakter onur kıvrak'tır,beter olsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Onur zaten karakter yoksunu bir futbolcu,abartılmış bir kaleci,her üstüne gelen topa jeneriklik gibi gözüksün diye uçup kaçarak iyi kaleci alınmıyor malesef,kaç milyon euro luk serbest kalma maddesi olmasına rağmen bile avrupa dan kimse almadı istemedi...

Selçuk'a yaptığı terbiyesizlik,hakeme yaptığı saygısızlık vs vs,süleyman hurma zaten sonuna kadar haklı bu olayda ancak savunulan yine türkiye de olduğu gibi futbolcu,bu ülkede yeniçeri zihniyeti bitmez

1.si; onur abartılacak bir kaleci. toplasan 3 kere canlı izlememişsindir onur'u. eminim ki bi sadece trtspor daki kesitlerden izlemişsindir kaleciliğini, kurtarışlarını.

2.si; almanya var ingiltere hariç tüm avrupa ülkelerinde ab dışı sınırlaması var, ee adamlar bu kotayı niye türkiyeden harcasınlar ? almanlar zaten hep iyi kaleci çıkarırlar. ingilizler ise hep bir şekilde iyi kaleci bulmuşlardır.

lanet olsun bizim yönetime ve takıma ki sizin gibilere malzeme veriyor, boş boş konuşuyorsunuz.

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    çok doğru anlatmışsın tebrikler ama isimde yanlışlık olmuş Volkan diyecektin herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.