Şimdi Ara

recep ivedik belli bir süre kaldırılmalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

recep ivedik belli bir süre kaldırılmalı!

(En Son Oy Tarihi: 24.2.2008)
Giriş
  • arkadaşlar gündemde tekrar terör varken ve özelliklede 7 şehit vermişken bence bir "komedi" filminin yayında olması doğru bişey değil.beyaz show bile gelen şehit haberleri üzerine yayını sonlandırdı talk show olmasına rağmen ki bu bir komedi filmi.

sizce haksız mıyım?

• Haksızsız recep ivedik filminde şehitlermi aşşalanıyor noluyor neden kaldırılsın adamlar emek vermiş yapmış çokda güzel olmuş
  • Niye kaldırılmalı 7 şehit verdik diye hayat bittimi eğlenmiyecekmiyiz?Günlerce yasmı tutucağız?Allah rahmet eylesin ama ölenle ölünmez hayat devam ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |cypo|

sizce haksız mıyım?

Evet
  • ben şehitler aşağılanmış demedim ki.ona bakarsan beyaz show'da da şehitler aşağılanmıyor ama sonlandırıldı.millet şehitlerin arkasından ağlarken bir komedi filmine gidip gülmek ne kadar doğru bişey sence?
  • quote:

arkadaşlar gündemde tekrar terör varken ve özelliklede 7 şehit vermişken bence bir "komedi" filminin yayında olması doğru bişey değil.beyaz show bile gelen şehit haberleri üzerine yayını sonlandırdı talk show olmasına rağmen ki bu bir komedi filmi.

sizce haksız mıyım?

PKK dediğiniz birkaç çapulcu sürüsü..
    Bir avuç terörist için günlük hayatınızı değiştirmenize gerek yok.Siyasi iktidar görevini yapsaydı çoktan PKK nın kökü kazınırdı.
    Korkması , hayatına çeki düzen vermesi gereken birileri varsa bu biz değiliz.Onlar...
  • yanlış olduğunu düşünen gitmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben şehitler aşağılanmış demedim ki.ona bakarsan beyaz show'da da şehitler aşağılanmıyor ama sonlandırıldı.millet şehitlerin arkasından ağlarken bir komedi filmine gidip gülmek ne kadar doğru bişey sence?

Aşşağılanmıyorsa şehitler için bir filmin kaldırılmasının ne alemi var öyle düşünen gitmez öyle her başımıza gelen olay için bir şeyler kaldırılcaksa ohoooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

arkadaşlar gündemde tekrar terör varken ve özelliklede 7 şehit vermişken bence bir "komedi" filminin yayında olması doğru bişey değil.beyaz show bile gelen şehit haberleri üzerine yayını sonlandırdı talk show olmasına rağmen ki bu bir komedi filmi.

sizce haksız mıyım?

PKK dediğiniz birkaç çapulcu sürüsü..
    Bir avuç terörist için günlük hayatınızı değiştirmenize gerek yok.Siyasi iktidar görevini yapsaydı çoktan PKK nın kökü kazınırdı.
    Korkması , hayatına çeki düzen vermesi gereken birileri varsa bu biz değiliz.Onlar...

ben korkuyoruz veya hayatımıza düzen vermeliyiz demiyorum ki.farklı yerlere çekmeyin konuyu.ona bakarsanız beyaz show bi talk show ne bir şehiti aşağıladı nede bişey yaptı.yayını sonlandırmakla hayatına çeki-düzen mi verdi?saçma saçma yorumlar yapmayın lütfen.

• o itlerin amaçları bu zaten haksızsın bence hayat devam ediyor
  • haksızsın bence
  • Neden sadece Recep ivedik?O zaman tv deki tüm eğlence programları kaldırılsın 1 hafta,discolar,barlar,gazinolar kapansın ne biliyim eğlence olan ne varsa kalksın nie sadece Recep ivedik gündemde o var diye mi?
  • filme gitmenin şehitlere saygısızlık olacağı saçma bir düşünce , anılmalı ama böyle değil

bence pkk ya inat daha çok eğlenilmeli bu ülkede , onların bu ülkedeki hiçbirşeyi değiştiremeyeceği gösterilmeli
  • Evet şimdi ÖLEN 7 ŞEHİDİMİZ İÇİN BÜTÜN ELEKTRİKLERİ KESİYORUZ SİYAHLARI MIZI GİYİYORUZ VE 1 HAFTA SAKAL TIRAŞI OLMUYORUZ KARANLIKTA OTURUYORUZ bumudur?
  • o yönden düşündüğünde haklısın

ama kaldırılmamalı. nie bilmiyorum.
  • ya beyler siz abarttınız
    şehit oolanlar görevlerini yaptılar, nur içinde yatsınlar. bize düşen hayatı durdurup yas tutmak değildir. onlar görevlerini yaptılar, bizim de görevimizi yapmamız gerekir

öğrenci dersini iyi çalışsın, memur rüşvet almasın gibi. layığıyla yapsın işini. yoksa recep ivedik izlemekle saygısızlık olmuyor. asıl saygısızlık sözlüden nasıl yırtarım diyen öğrencide ve benzeri şeylerde
  • @FenderX5
    evet
    @Mushmula
    ben pkk ile ilgili yorum yapmadım şehitlerle ilgiliydi
    @theph1ch
    sen benim ne demek istediğimi anlamamak istiyorsun onun için başka yönlere çekiyorsun

dikkat ederseniz ben temelli demiyorum BELLİ BİR SÜRE KALDIRILSIN diyorum + bu tek benim dememle olucak bişey değil sadece sizinde fikrinizi almak istedim

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cypo| -- 23 Şubat 2008; 20:11:53 >
  • quote:

@FenderX5
    evet
    @Mushmula
    @theph1ch
    sen benim ne demek istediğimi anlamamak istiyorsun onun için başka yönlere çekiyorsun

asıl sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun neden kaldırılsın kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: theph1ch

quote:

@FenderX5
    evet
    @Mushmula
    @theph1ch

asıl sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun neden kaldırılsın kardeşim

ben KENDİMCE nedenini anlattım sen alıntı yaptığın sırada ben ekleme yapıyordum eklediğimi iyice bi oku
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.