Şimdi Ara

recep ivedik belli bir süre kaldırılmalı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

recep ivedik belli bir süre kaldırılmalı!

(En Son Oy Tarihi: 24.2.2008)
Giriş
  • bence haksızsın cunku bizde şehit oLabiLiriz we ben öLmüş Bir şehit oLsam qimsenin gunLuk hayatını deiştirmesini istemem
  • Esas böyle dönemlerde, milletin gülmeye ihtiyacı olduğu dönemlerde daha çok yayınlanmalı komedi filmleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |cypo|

quote:

Orjinalden alıntı: theph1ch

quote:

@FenderX5
    evet
    @Mushmula
    ben pkk ile ilgili yorum yapmadım şehitlerle ilgiliydi
    @theph1ch
    sen benim ne demek istediğimi anlamamak istiyorsun onun için başka yönlere çekiyorsun

asıl sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun neden kaldırılsın kardeşim

ben KENDİMCE nedenini anlattım sen alıntı yaptığın sırada ben ekleme yapıyordum eklediğimi iyice bi oku

Sen KENDİNCE anlattın ama bunun gibi bir sürü proğram var film var sinema var haydiii |cypo| istiyor hemen kaldıralım mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theph1ch -- 23 Şubat 2008; 20:20:05 >

• Abartmaya gerek yok bence.
  • @theph1ch

quote:

@FenderX5
    evet
    @Mushmula
    ben pkk ile ilgili yorum yapmadım şehitlerle ilgiliydi
    @theph1ch
    sen benim ne demek istediğimi anlamamak istiyorsun onun için başka yönlere çekiyorsun

dikkat ederseniz ben temelli demiyorum BELLİ BİR SÜRE KALDIRILSIN diyorum + bu tek benim dememle olucak bişey değil sadece sizinde fikrinizi almak istedim

edit: ekleme

daha başka nasıl bu yazıyı okumanı sağlayabilirim? söyle onu da yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cypo| -- 23 Şubat 2008; 20:28:51 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

arkadaşlar gündemde tekrar terör varken ve özelliklede 7 şehit vermişken bence bir "komedi" filminin yayında olması doğru bişey değil.beyaz show bile gelen şehit haberleri üzerine yayını sonlandırdı talk show olmasına rağmen ki bu bir komedi filmi.

sizce haksız mıyım?

PKK dediğiniz birkaç çapulcu sürüsü..
    Bir avuç terörist için günlük hayatınızı değiştirmenize gerek yok.Siyasi iktidar görevini yapsaydı çoktan PKK nın kökü kazınırdı.
    Korkması , hayatına çeki düzen vermesi gereken birileri varsa bu biz değiliz.Onlar...

ben korkuyoruz veya hayatımıza düzen vermeliyiz demiyorum ki.farklı yerlere çekmeyin konuyu.ona bakarsanız beyaz show bi talk show ne bir şehiti aşağıladı nede bişey yaptı.yayını sonlandırmakla hayatına çeki-düzen mi verdi?saçma saçma yorumlar yapmayın lütfen.

Beyaz show la recep ivedik filmi arasinda cok fark var dostum.
    biri normal bi program dieri ise film bir gecelik program bi gunlugune kaldirilabilir bu cok normal fazla bi zarara ugratmaz karari ama bi filme kisa bi ara verelim dersen iste ozaman o imkansiz gibi bisey olur.Hadi bunuda gectim hergun sehit veriyoruz pkk lılarla yaptıgımız catısmalar yıllardır suruyor ve biz yıllardır mucadele veriyoruz simdi soruyorum sana...Senelerce pkk teroru bitene kadar hep eğlenceye molami verelim?

• yanlış düşünüyorsun. açıklamaya vaktim yok
  • saçmalıyosun. ne alakası var. halkı iyice umutszluğa sürklemekten başka bişeye yaramaz.
  • haksızsın
    ırak sadece gorunen ırak değil oraya girmek kolay çıkmak zor konumunu biraz araştırırsanız haklı olduğumu anlıyacaksınız askerlerimiz şimdi bizler için çok kritik bi donemdeler evet bazı seyler ertelenebilir ama abartmamak gerekir bu operasyon aylar sürücek kimbilir belkide yıllar pkkyı temizlemek bu kadar kolay olsaydı bundan oncede girişimde bulunurlardı yavaş yavaş içten içe çokertme çabasındayız yani bu çok uzun bi süreyi kapsayabilir e şimdi bunca olay varken hepimiz tvlere kitlenip bitkisel hayat moduna mı girelim hayır tabiki birileri bizim için mücadele ederken bizde çalışıcaz okıcaz vatana katkıda bulunmaya çalışıcaz karşılıklı yani ilerde onların yerinide biz alıcaz sonuc olarak haksızsın bi anlık hırs ve hevesle boyle şeylerin gündeme getirilmesi bile mantıksız bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

haksızsın
    ırak sadece gorunen ırak değil oraya girmek kolay çıkmak zor konumunu biraz araştırırsanız haklı olduğumu anlıyacaksınız askerlerimiz şimdi bizler için çok kritik bi donemdeler evet bazı seyler ertelenebilir ama abartmamak gerekir bu operasyon aylar sürücek kimbilir belkide yıllar pkkyı temizlemek bu kadar kolay olsaydı bundan oncede girişimde bulunurlardı yavaş yavaş içten içe çokertme çabasındayız yani bu çok uzun bi süreyi kapsayabilir e şimdi bunca olay varken hepimiz tvlere kitlenip bitkisel hayat moduna mı girelim hayır tabiki birileri bizim için mücadele ederken bizde çalışıcaz okıcaz vatana katkıda bulunmaya çalışıcaz karşılıklı yani ilerde onların yerinide biz alıcaz sonuc olarak haksızsın bi anlık hırs ve hevesle boyle şeylerin gündeme getirilmesi bile mantıksız bence

iyi o zaman dağlarda askerlerimiz çatışırken, şehit düşerken sen kahkaha atarak gül ne diyeyim ben sana.
    bende recep ivedik'e gitmek istiyordum ama en az 1 hafta erteleycem yani.orda sen rahat uyu diye adamlar şehit düşüyo onlar şehit düşerkende sen kahkaha atar gül, gülmekten yerlere yat ne diyeyim ben sana

KONU ARTIK SIKICI OLDU KİMSE BİŞEY YAZMASIN DA BAARİ DH SAYFALARININ DERİNLİKLERİNE GÖMÜLÜP GİTSİN YADA Bİ YÖNETİCİ ARKADAŞ SİLSİN KONUYU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cypo| -- 23 Şubat 2008; 20:45:22 >

• sinema bu tv değil isteyen gitmez
  • Bir KÖPEK sürüsü için bütün ülke yasa mı giricek??
    onlar KENDİLERİNİ bişey mi sansın
    Emin olun Cennete giden şehitlerimizde bunu istemezdi...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

haksızsın

iyi o zaman dağlarda askerlerimiz çatışırken, şehit düşerken sen kahkaha atarak gül ne diyeyim ben sana.
    bende recep ivedik'e gitmek istiyordum ama en az 1 hafta erteleycem yani.orda sen rahat uyu diye adamlar şehit düşüyo onlar şehit düşerkende sen kahkaha atar gül, gülmekten yerlere yat ne diyeyim ben sana

KONU ARTIK SIKICI OLDU KİMSE BİŞEY YAZMASIN DA BAARİ DH SAYFALARININ DERİNLİKLERİNE GÖMÜLÜP GİTSİN YADA Bİ YÖNETİCİ ARKADAŞ SİLSİN KONUYU

ya arkadaşım kıvranma istersen daha fazla he? yaşın küçük sanırım ona veriyorum bu heycanını? biraz büyü eminim daha mantıklı düşünürsün ... bu vatan 1 komedi filmiyle kurtulsaydı cem yılmaz kahraman olurdu boş konuş acındırmada yapma neyin ne olduğu konusunda emin ol senden daha fazla bilgiye sahibim saçma fikirlerinide burda millete iteleme boşyere bak 1 kişi bile arkanda değil oturup bi düşün ulan bu kadar kişi boyle diyo heralde yanılıyorum diye he bole ottan b.ktan laf sokmayada kalkma boşa yorulursun forsun çizilir;) son bişe daha rica edcem büyük puntolarla değil fikirlerinle dikkat çekmeye bak bidaki sefere;)

hadi hayırlı traşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rob Trujillo -- 23 Şubat 2008; 21:36:08 >

• Askerlerimiz orda bizim rahatça günlük yaşamamızı sürdürmemiz için bulunuyor o itleri bunun için dağ dağ tepe tepe kovalıyor.Lütfen provokasyon yapmayın
  • Saçmalığın daniskası senin söylediğin. Otur ağla o zaman asker senin rahatlığın için riske etmiyor mu kendini öyleyse sen kendi kendini rahatsız edersen emellerine ulaşamamış hissedeceklerdir kendilerini fakat düşman emeline ulaşıp milleti huzursuz etmiş olacak. Birisi sana hediye verse bitkisel hayata gireceksin heralde...
  • haksızsın.
  • Recep ivedikle ne alakası var kardeşim ona bakarsan türban meselesi kaldırmamız lazım
  • Ne alakası var?
    Haksızsın...
  • sacmalamıssın arkadasım..

tamamen haksızsın..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.