Şimdi Ara

Recep İvedik 3 (2010) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
0
Favori
25.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4. film çekilecekse hiç fragman gösterilmesin mümkünse nasıl olsa giden yine gider

filmin hepsi fragmanda gösterilmiş

fragmanı ilk izlediğimde güldüğüm yerlerde sinemada gülmedim
  • Arkadaşlar internet üzerindeki görüntü kalitesi en yüksek kamera arkası videosu

Recep İvedik 3
    Kamera Arkası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

uzun bir fragman gibi olmuş film

4. film çekilecekse hiç fragman gösterilmesin mümkünse nasıl olsa giden yine gider

filmin hepsi fragmanda gösterilmiş

fragmanı ilk izlediğimde güldüğüm yerlerde sinemada gülmedim

Buna katılıyorum..

Fragmansız olmalı..

+

Benim Mesajlar mı siliniyor burda nedir :D
  • Ben iki tarafada anlam veremiyorum - iki taraf ; eleştirenler, savunanlar...

@De-Niro
    Bu kadar aptalca bulduğun bir film hakkında, filmin textinin üzerinde yorum yazman garip geliyor bana.

Filmi savunanlarda Recep İvedik mantığının aksine hareket ediyor.Neden uzatıyorsunuz.

Son olarak , bir film hakkında bu kadar sosyal çıkarım çabasında bulunulması o filmi tam olarak sanat filmi yapar.O film Recep İvedik bile olsa.(Sanat toplum içindir diye ivmelenirsek)

Daha da son olarak , Cem Yılmaz , Şahan Gökbakar karşılaştırmasında hep ünv. hocam aklıma geliyor.Cem Yılmaz'a oyunucu diyip asıl oyunculuk mezunu Şahan'a inşaat işcisi mumalesi gösteren bir insandı...
  • Nete düşsün belki indiririm bu film için sinemaya gidilmez.
  • Bu filme "güldüm" diyene saygı duyarım..
    "gülmedim" diyene de saygı duyarım..
    Bu filmi savunana saygı duyarım.
    eleştirine de saygı duyarım..

Ancak güldüm/sevdim diyen birisinin zekası ve kültürü ile ilgili yorumlar yapan kişilere bırakın saygı duymayı, esas kendilerinin zekası ve kültüründen şüphe ederim.

Lütfen biraz medeni olun...Recep İVEDİK'i eleştirirken aynen O'na benziyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vural_kral -- 17 Şubat 2010; 16:46:09 >
  • Bende bugün izledim güzel fena değil ama koskoca salonda Fatih terim olayına bir ben güldüm nedense.
  • şahanın hiçbir filmi imdb de 6 yı geçememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bende bugün izledim güzel fena değil ama koskoca salonda Fatih terim olayına bir ben güldüm nedense.

Normaldir hocam.Kaç kişi biliyoki o espriyi.Bugün izledim..Recep İvedik'in her elini kaldırdığı yerde gülenler..Araya serpiştirilmiş esprilere gülmedi.Çünkü genel kültür malesef koca bir "0"..

Çok sevmesemde 3 filminide sinemada izledim..Ama ortada bir konu olmayınca malesef sıkıyor artık..Başka karakterlere yönelmesi gerek..Skeçlerine daha çok gülüyoduk..

Yukarda Cem Yılmaz'ın filmine hakaret edenler olmuş.En azından ortadaki emeğe yazık günah..Film kıyaslamayı sevmem ama Yahşi Batı'da Cem Yılmaz 0'dan bir Western kasabası kurmuştu.Gerek çekimleri,gerekse oyuncu kadrosu Rİ ile kıyaslamayı bırakın.Aynı cümlede bile adları geçmez.
    2.Film'deki Starbucks'da çalışan kız.Bu filmde başrol oynatılmış..Bari onu oynatmasaydı..
    Ama neyse hiç bir film "beş para etmez" sıfatını almaz.Gidin izleyin gülün..Kıyaslamayı da bırakın

• nete düştü mü recep ivedik 3 arkadaşlar. düştüyse link verir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bende bugün izledim güzel fena değil ama koskoca salonda Fatih terim olayına bir ben güldüm nedense.

Bende en çok burda güldüm. Dediğin gibi espriyi anlayan 3-5 kişi vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Gelelim Recep İvedik isimli şahesere
    Gülenlere laf etmiyorum kendi fikirleri sonuçta ama recep ivediğe istediğim türlü laf ederim kimseyide entere etmez ben böyle saçma sapan böyle ucuz işcilik ile yapılan bir başka film serisi görmedim daha da göreceğimi sanmam

Milyonlarca para harcayanları da görüyoruz

Onlar en azından film yapıyor...

Heralde cemyılmaz'a gönderme yapmış arkadaş.Aynen en azından onlar film yapıyor.

• Dün Filme yaşı 8 ile 18 arasındaki 5 çocukla gittik.Güldük eğlendik.Özellikle 2.bölümde gülmekten bayılacagımız bolumler oldu.Yahşi batıdan 10 kat fazla güldük.

Film dar mekanlarda kısıtlı oyuncu ıle cekılmıs.Şahanın cimriliği yine ön safhada.
    Cem Yılmazda aynı şekilde.Bunlar para kazandıkca daha cok cımrı oluyorlar!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan
    Dün Filme yaşı 8 ile 18 arasındaki 5 çocukla gittik.Güldük eğlendik.Özellikle 2.bölümde gülmekten bayılacagımız bolumler oldu.Yahşi batıdan 10 kat fazla güldük.

Film dar mekanlarda kısıtlı oyuncu ıle cekılmıs.Şahanın cimriliği yine ön safhada.

Bırakın artık Cem Yılmaz ile bunu kıyaslamayı..Anlamıyormusunuz siz gülmeyince film kötü olmuyor..
    Cem Yılmaz'ın kadrosuna bile laf etmişler..Orda ki nerdeyse herkes tiyatro oyuncusu..Rolden role bürünüyorlar..Her tarafına kıl yapıştırmış,dümdüz bir karakter yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Dün Filme yaşı 8 ile 18 arasındaki 5 çocukla gittik.Güldük eğlendik.Özellikle 2.bölümde gülmekten bayılacagımız bolumler oldu.Yahşi batıdan 10 kat fazla güldük.

Bırakın artık Cem Yılmaz ile bunu kıyaslamayı..Anlamıyormusunuz siz gülmeyince film kötü olmuyor..
    Cem Yılmaz'ın kadrosuna bile laf etmişler..Orda ki nerdeyse herkes tiyatro oyuncusu..Rolden role bürünüyorlar..Her tarafına kıl yapıştırmış,dümdüz bir karakter yok ortada

Heh Cem Yılmaz tiyatrocu ama Şahan 'kıl' yapıştırılmış bi adam he

• ADAMDAKI MAGANDALIK HER TURK INSANINDA AZ YADA COK OLDUGU ICIN HERHALDE ONDAN HOSUMUZA GIDIYOR
  • quote:

ADAMDAKI MAGANDALIK HER TURK INSANINDA AZ YADA COK OLDUGU ICIN HERHALDE ONDAN HOSUMUZA GIDIYOR

Katılıyorum bu yüzden çok izleniyor.
  • Karate hocası ıle yasadıklarında sınemadakılerde bızde yıkıldık resmen

caktırmadan adamı kalayladı kufurlerle dumduz ettı
  • 2. film kadar komik değildi çok gülmedim ama eğlenciliydi tebessümle izledim hep. Fragman'da olan espriler önceden olmasa çok komik olurdu gerçekten tam gülünecek yerleri kaçırdık fragman yüzünden.

Senin içinde 3 harfli var.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.