Bildirim
Receiver Model tavsiyesi almak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
o fiyat aralıında yamaha rx-v359 tavsiye ediyolar şekli güzel hoş ama sesini bilemem -
Eğer sinema ağılıklı kullanacaksanız 359 ideal olanı fakat müzik ağırlıklı istiyorsanız sanırım sony db900 daha çok işinize yarayacaktır. -
ufak birşey düzelteyim istedim ... kendim de db900 kullanıyorum ama müzikte değil sinema modenda çok çok iyi performans veriyor ama stereo modun da da yabana atılmaz ciddi bir performansı var
quote:
Orjinalden alıntı: aBaBaDaN
Eğer sinema ağılıklı kullanacaksanız 359 ideal olanı fakat müzik ağırlıklı istiyorsanız sanırım sony db900 daha çok işinize yarayacaktır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: technician77
ufak birşey düzelteyim istedim ... kendim de db900 kullanıyorum ama müzikte değil sinema modenda çok çok iyi performans veriyor ama stereo modun da da yabana atılmaz ciddi bir performansı var
quote:
Orjinalden alıntı: aBaBaDaN
Eğer sinema ağılıklı kullanacaksanız 359 ideal olanı fakat müzik ağırlıklı istiyorsanız sanırım sony db900 daha çok işinize yarayacaktır.
Hocam zaten sizin övgüleriniz sonucu hafta içi alıyorum sony db900.490 ytl ve 12 taksit.Keşke dinleme şansım olsaydı ama yok.Zaten müzikte yamahaya göre daha iyiymiş.Hoşuma gider
-
ben de bu DB900e taktım ama fiyatı uygun biyer bulamıyorum.2. el de olur.bildiğiniz yer varsa söylermisiniz -
telefonum 5426026869.mail de minus_odin@yahoo.com
temiz 2. ellere de açığım -
aBaBaDaN sony db900.490 ytl ve 12 taksit demişsin ama nerde satılıyor yerini söyleyebilirmisin? -
son üç model arasında kararsız kaldım.
yamaha rx-v 359 :450 ytl
sony str-db900 :470 ytl
sony vsx 515s :590 ytl
bunlardan birini seçmem için yardım lütfen sony vsx 515s ile db900 arasında özellik olarak çok fark varmıdır? -
470ytl çok ciddi uygun bir fiyat hem de 12 taksit demişsiniz ... nereden aldığınızı yazarsanız çok seviniriz
bu fiyata alabiliyorsanız düşünmenize bile gerek yok,ama yurtdışından garantisiz geliyorsa o zaman haklı olabilirsiniz fiyat normal ... -
ankara gayem elektronikte db900 470 ytl 12 taksit. bu bilgiyi bende ababadan isimli üyeden öğrendim -
çok çok iyi ... düşünmeye gerek yok bile
ama oradaki bir arkadaş tanıdığım aradım sordum belli bir süre için bu fiyatı yaptıklarını söyledi,yani herhalde tahminimce ellerinde sınırlı sayıda vardır.bu yüzden böyle yaptıklarını zannediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 10 Ocak 2007; 9:09:11 > -
sony str-db900QS iyi bir seçim olur
şunun
belirteyim rx-v359 450ytl ise iyi seçimde olabilir neden ben bu modeli pek tutmam;
ama
bazı şeyleri bir kenara bırakırsak;
rx-v359 üzerinde bir sürü özellik ve bağlantı kolaylığı var. db900QS bu açıdan fakir.
db900 sinema ve streo performansı bence iyi.
rx-v359 ise stereo performansı da çok iyi. surround modu da hayli hayli yeterli.
bazı kriterler, satış kolaylığı vs. yamaha rx-v359 dan yana. ama şunu belleyin ki SONY str-DB900QS amfi tdevresi olarak 359'u 10'na katlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X