Şimdi Ara

Reboot and select proper Boot device ... yazısıyla karşılaşıyorum Pc açılmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media In selected Boot device and press a key

bilgisayarı başlattığımda bu yazı ile karşılaşıyorum pc normal başlıyor sonra bu yazı geliyor ekrana bir kaç kez pilli ve pillsiz olarak açıldı laptop ancak genel durum açılmıyor

nedir ne yapmak gerekir bu sorun için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• higo H kullanıcısına yanıt
    bu durum, bilgisayar hdd'yi veya ssd'yi (artık sizde hangisi varsa ve windows hangisinde yüklü ise) görmüyor, demektir. ihtimaller:
    -boot sırasında, hdd en üstte değildir (ama bu çok mantıksız, daha üsttekilerden açılamayınca yine hdd'ye gelir açılır. veya usb vs varsa yazı hiç gelmez, siyah ekranda kalır. ayrıca muhtemelen siz ayarlara hiç dokunmadınız)
    -bağlantı noktasında arıza veya gevşeklik vs. hdd'nin yerinden oynaması
    -hdd'de arıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 16 Ağustos 2015; 12:18:46 >
  • Snelius kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler şu an laptop ı pilsiz çalıştırdım ve sıkıntısız çalışıyor bu neden olabilir acaba ? daha öncede denenmiştim pilsiz ancak açılmamıştı.
  • higo H kullanıcısına yanıt
    bi açılıp, bi açılmıyorsa, durumun pille ilgili olduğunu sanmıyorum. düşme, sallanma,sarsılma vs bi durum olmuş olmalı. hdd tam oturmuyor yerine ve temassızlık olunca açılmıyor, temassızlık olmayınca açılıyor gibi geldi. hazır açmayı başarmışken, hdd'de bi sorun olup olmadığını hdtune programı ile kontrol etmenizde fayda var. onun dışında açın kapağını bi bakın hdd tam oturmuş mu? eğer bunlar değilse pek yardımcı olabileceğim bi durum değil demektir
  • Snelius kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tekrar bir açıp bağlantılara bakmakta fayda var umarım ufak bir gevşemedir ve hallolur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "No boot device found" hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.