Reduce Die Bisi Cıktı Herkez Bol Bol Basıyo Acaba Yanma Riski Varmı Dedim Yandı +7 Glave Simdi Yine Bir +7 Glavem War Bu Sefer Rebith Bascam Yanarmı Onu Soracam Risk Warmı Millet Busuru Basmıs +8 Gibi Gozukuo Bende Basmak İstiyom:D
Ben Hemen Yazim Yazmayı Unuttum Server:Beramus Irk:Human Jop:Mage Nick:MydayMyMania Lvl:64 Np:40k Diger Char Server:Beramus Lvl:49 Jop:Warrior Np:100:D Nick:3rror
yanmaz %100
bencede yanmaz kardes sen bas korkma
Bak Yanarsa Bozusuruz :D:D:D İkincikez Glave Katili Olmak İstemiyorum Ama Size Güveniyorum Bascam
rebıth de yanmıo mrk etme rht rht bas benden solemesı
kesınlıkle yanmaz için rahat bir sekıllde reserve basa bilirsin
ben geçengün +7 mirage aldım rebirth ( +1 olrak gorunuoyani ) ona rebirth kagıdıile canım sıkılmıştı ben basam dedim belki parlaklıgı artar die :D la ooda +2 olmazmı :D
daha yandıgına hiç rastlamadım bas bence korkmaa
Bence yanar element we dex basarken bile yanıyor artık. (Bence yanar derken kesinlik kastetmiom buyuk ihtimal basarsın fakat yanabilir)
Rebirth basarken yanmaz ama +1 reverse itemi +2 yaparken yakabilirsin
quote:
ben geçengün +7 mirage aldım rebirth ( +1 olrak gorunuoyani ) ona rebirth kagıdıile canım sıkılmıştı ben basam dedim belki parlaklıgı artar die :D la ooda +2 olmazmı :D
Sende çok şanslısın
BEN Bİ SÜRÜ BASTIM DAHA HİÇ BİRİ YANMADI
quote:
Orjinalden alıntı: angeliyous
BEN Bİ SÜRÜ BASTIM DAHA HİÇ BİRİ YANMADI
sende bi sürü +7 high class item vardır zaten maşallah
abicim bu rebirth nasıl basılır nerde bulunur ve nelere basılır mesala +7 cleverı +8 ayapabilirmiyim ?
bi sorum daha var manner la basmanın ilgisi varmı cevaplarsan sevinirim...
Poison basınca yanma ihtimali var önce item yakın,rebit basınca yanma ihtimali yoq bence!!!
bebugün girince bi deniycem inşallah yanmaz
bende +6 bardish var onu +7 ye basıp sonra rebirth bassam ( basayımmı )