Şimdi Ara

Rebirth +30 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öylesine dolaşırken XagoK amcanın itemlerini yakaladım gerçi bir site vardı orda yazıyodu ama daha aydınlatmak için bu siteden alıntı yaptım neyse resimlere geçeyim..

http://img113.imageshack.us/my.php?image=xagok1tf3.jpg

http://img76.imageshack.us/my.php?image=xagok2gn2.jpg

http://img134.imageshack.us/my.php?image=xagok3sv5.jpg

http://img76.imageshack.us/my.php?image=xagok4rh1.jpg

diğer elinde ss değil iron impact vardı da artık yok böyle koydum umarım aydınlatmışımdır.

he daha da inanmayanlar olursa
    kaynak:http://www.kingofknight.com/playerinfo.php?server=Xigenon&name=XagoK

resimler olmadı 1 dk linkler bunlar resimleri koyabilen varsa koyarsa sevinirim neden se olmadı

Rebirth +30 hakkında

[simage]http://img134.imageshack.us/my.php?image=xagok3sv5.jpg [/simage]
    [simage]http://img113.imageshack.us/my.php?image=xagok1tf3.jpg [/simage]
    [simage]http://img76.imageshack.us/my.php?image=xagok4rh1.jpg [/simage]
     Rebirth +30 hakkında

Rebirth +30 hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 19 Eylül 2008; 22:39:44 >

• resimler neden olmadı ilginç ilk defa başıma geldi
  • XagoK gmdir istediğini takar bunda inanmıyacak ne var ki..Patosda oynarsan kill gm eventlerinde birebir görebilirsin..
  • ewt bu dogru ben bı kere Cafe de Otururken yanıma Bı cocuk oturdu Dıez e gırdı Carındakı Itemler

+30 raptor

+30 Chıtn Shel set

+2.. kusur du tam hatırlayamyıorum Chıtn shield cs yani 22 veya 27 dıye hatırlıyoum ama tam aklımda deıl

+10 Cleaver ınvertoryde çöp :D

takılarını Bılmıyorum :D

sadece arena yaptı arenada herkez dıyordu pm den Bu ıtmler ne fln dıyordu Cocukda Pm den bu gm Carı fln dıyordu yanı Yanımda Oturan Cocuk acaba Dıez ın Gm mıydı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

ewt bu dogru ben bı kere Cafe de Otururken yanıma Bı cocuk oturdu Dıez e gırdı Carındakı Itemler

+30 raptor

+30 Chıtn Shel set

+2.. kusur du tam hatırlayamyıorum Chıtn shield cs yani 22 veya 27 dıye hatırlıyoum ama tam aklımda deıl

sadece arena yaptı arenada herkez dıyordu pm den Bu ıtmler ne fln dıyordu Cocukda Pm den bu gm Carı fln dıyordu yanı Yanımda Oturan Cocuk acaba Dıez ın Gm mıydı :D

ziya dicem olurmu?
  • quote:

ewt bu dogru ben bı kere Cafe de Otururken yanıma Bı cocuk oturdu Dıez e gırdı Carındakı Itemler

+30 raptor

+30 Chıtn Shel set

harbi ziyayı geçmişsin sen

@metamania

arkadaşım herkes öyle her istediğini takamaz +30 reb. den yukarı taksın bakayım görelim
    sen bilirmisin bilmem burda çok tartışıldı +21reb. ten yukarı olmaz gibisinden ben sadece onu göstermek amaçlı koydum
    zaten bu adamı gördüğüm var pathos ta görmüştüm

• hay maşallah okullar acılmamısmıydı efsaneler hala burda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ItwosavalI

quote:

+30 raptor

+30 Chıtn Shel set

@metamania

arkadaşım herkes öyle her istediğini takamaz +30 reb. den yukarı taksın bakayım görelim
    sen bilirmisin bilmem burda çok tartışıldı +21reb. ten yukarı olmaz gibisinden ben sadece onu göstermek amaçlı koydum

Ben sadece gordugumu Söyledım Dogru olan bu Diez de hatta nick ı tam olarak aklımda Deıl ama oxoxsystem mı neydı ister inanın ister ınanmayın bu benım sorunum deıl ama ben gordum bunları gozumle carda 1 hafta sonramı ne banlandı dıye duyduk ama Gm ın carıymıs fln dıyorlardı ama cocugu ben pek tanımam cafede otururken ynaıma geldı oturdu sadece ben gordum

Hatta İtemlerı Bıle kıtlı deıl Cok şaşırmısdım :D

• ilginç ya resimler olmadı neyse ben işe kaçayım
  • bu siteyi sayende öğrendim şahane bi site valla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ItwosavalI

quote:

+30 raptor

+30 Chıtn Shel set

@metamania

Ben sadece gordugumu Söyledım Dogru olan bu Diez de hatta nick ı tam olarak aklımda Deıl ama oxoxsystem mı neydı ister inanın ister ınanmayın bu benım sorunum deıl ama ben gordum bunları gozumle carda 1 hafta sonramı ne banlandı dıye duyduk ama Gm ın carıymıs fln dıyorlardı ama cocugu ben pek tanımam cafede otururken ynaıma geldı oturdu sadece ben gordum

Hatta İtemlerı Bıle kıtlı deıl Cok şaşırmısdım :D

murat hocam bildiğim kadarıyla antalyada oturuyorsunuz dediğiniz char diesteki OXXOSYSTEM dir charın eski sahibide antalya dokumadaki oxxo cafenin sahibi Hakan abidir.

murat kardeşimizin dedikleri doğrudur char satıldıktan yaklaşık 1 ay sonra (ne şekilde yapıldığı bilmiyorum ama tüm forumlarda resmi çıkmıştı zaten) sağlam bi dupe yapıldı...
    aradan 1 hafta geçti geçmedi banlandığı haberini aldık yani anlıycağınız yalan oldu artık öyle bi char yoq...
    her gördüğünüz mesaja ziya yazmanızda bence hoş bir davranış değil,işin aslı budur ii forumlar herkese...

• bu adam gm dir yav pet yerinede kalkan takmış çünkü
  • Bu Adam GameMaster dir parmagını dondurse +31 reb olur yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaancix

quote:

+30 raptor

+30 Chıtn Shel set

ziya dicem olurmu?

• quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Bu Adam GameMaster dir parmagını dondurse +31 reb olur yani..

azcık 1299 pwlerden anlasaydın böyle demezdin
  • gölgeleringucu die bi gm vardı Türklere veriyorlarmı gm lik acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.