Arkadaslar Trident marka bi set var rear lari biraz buyuk bunlar icin her modele uygun ayaklik nerden bulabilirim.? veya bunlar1 nasil destekleyebilirim? arkasinda yuvalari felan var ama bi yere asmak veya takmak icin sanki ayaklik nasil buluruz k1sacasi saolun.
istanbulda isen IKEA da gördüm ben bir kaç çeşit
ümraniye ikea dan baska bi yer oneren varm1 acep kesin bulacagimiz bi yermidir? eger kesin bulacagimiz bi yerse baska yere gitmeye gerek yok. yok bide yoksa bosa gitmeyelim cok uzak bana cunku. saolas1n ilgilendiin icin.
selam;
geçenlerde teknosada sanırım senin ihtiyacını görecek ayaklardan gördüm. jamo e350'nin rear larını takmışlardı. fiyatını bilmiyorum ama sanırım senin işini görür. bir göz at istersen.
hangi teknosada hangi magaza ve hangi semt? her teknosada varsa yar1n bakirkoy carousel teknosada olucam isim dolayisi ile orda varm1d1r acep?
evet orada var kesinlikle ama beğenirmisin bilemem iki çeşit var.birisi krom uzama aparatı yok alltan bağlanıyor kolona cıt cırt gibi bişi var vidalamada olur.digeri siyah daha zayıf uzayabiliyor.görmen gerekebilir.fiyatlarıda krom olan çifti 70 civarı diğeri çifti 40 civarı...
quote:
Orjinalden alıntı: tamerim
ümraniye ikea dan baska bi yer oneren varm1 acep kesin bulacagimiz bi yermidir? eger kesin bulacagimiz bi yerse baska yere gitmeye gerek yok. yok bide yoksa bosa gitmeyelim cok uzak bana cunku. saolas1n ilgilendiin icin.
vallahi ikea denen yere gidecez o zaman teknosa olmazsa. ilk once teknosa ya bi bakalim bakalim olmad1 oraya gideriz dostlar saolun. varsa daha baska oneri yazicak arkadas buyursun saolun tekrardan.