Şimdi Ara

Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC ağ kablosu takılı değil uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarımı yeni aldım anakartım Gigabyte 945GCM-S2L Onboard olan Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet kartım Ağ kablosunu taktıgımda ağ kablosu takılı değil uyarısı veriyor acaba sistemdemi sorun var diyerek yada bir programmı engel oluyor diyerek yeni format attım ve ilk etherneti tanıttım yine aynı bir ara etherneti taktıgımda ağ adresi alınıyor uyarısı verdi bekledi bekledi sonra sınırlı baglantı veya bağlantı yok uyarısı verdi ayrıntılara baktıgımda 196.256.0.0 olarak bir ip adrsi aldıgını gordum 255.255.0.0 diye alt ağ maskesi almıstı ve diğer veriler 0.0.0.0 dı Sorun nerde çözemedim internette araştırdım bir kaç kişi karşılaşmış bu sorunla ama kesin bir tanı koyulmamış henüz Yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam gerekiyor

• Farklı kablo ile denedim yine olmadı sorun ne çıldırcam bu gün anakartımı tekrar yenisi ile değiştirdim aynı anakartı aldım eve geldim formatladım makinayı taktım bağlantı çalıştı bir süre sonra bağlantı yine giti bir dahada gelmedi şimdi usb ile idare ediyorum...
  • hocam pm attım . bende aynı dertle uğraşıyorum. ARkadaşlar yardım edebilirse süper olur. Kablo problemi faln değil evde 3 pc var aynı kablo vs. sorun yok bu notebookta problem çıktı. yardım lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

sorun driver bendede aynı sorun vardı driver yükledim sorun geçti %100 driver sorunu bu anakartınız hangi marka ise onun kedi sitesinden lan driver yazar indirin

hocam ilk önce onu yaptım zaten. Notebookla birlikte verilen driver ı denedim olmadı web sitesinden indirdim olmadı şu an kablosuz bağlanıyor ama eternetle bağlanamıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ethernetin hızını düşürerek bu sorunu çözebilirsiniz
  • ne kadar güzel

aynı sorun bende de var, konu 2008 yılı konusu ama ne yapayım tam benim sorunum olduğu için buraya yazayım dedim.

Ethernet arızası ile alakalı herhalde 15 tane falan konu okudum.

Eleman yazmış işte şöyle böyle sorun var falan diye, atıyorum 15 gün önce konuyu açmış yazmış, arkadaşlar yyardımcı olmaya çalışmışlar, sonra o konu öylece kalmış

Konuyu açan arkadaş 15 gündür illaki bir şekilde problemi çözdü.

Eee be kardeşim dönüp açtığım konuya da yazsana nasıl çözdün diye, herkes faydalansa, buradaki arkadaş yazmış işte ne güzel, bende bu öğlen gidip bi ethernet kartı alacağım artık.

Selamlar, teşekkürler
  • doğrusu aynı problemi yaşayan ben şu anda sizin dediklerinize katılıyor ve paylaşımı yapmayan arkadaşları da ayıplıyorum. Çünkü: iş bitti arkadaş gitti. O zaman forum sitelerinde ne işi vardı. Niye gezelediydi. İnsanımız. "Yurdumun insanı"
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.