Şimdi Ara

Realtek RTL8111 Ethernet sorunu - W7 Ultimate x64 - SORUN ÇÖZÜLDÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaldır diyip sürücüyüde kaldırı işaretleyip bilgisayarı yeniden başlatın daha sonra sistem başladığından tekrar aygıt yöneticisine girip donanım değişikliklerini tara butonuna basıp sürücüyü win 7 nin kendi sürücüsünü yüklemesini sağlayın. Sorun belki düzelir diye düşünüyorum.
  • Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi üzerinden soldaki "Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin" e girin ardından internete bağlanmak için kullandığınız ağa sağ tıklayıp özelliklere girip açılan sayfanın ss ini koyun, herhangi bir uygulamanın ağ kartı üzerinde çalışan bir parçası varmı kontrol edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT
    Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi üzerinden soldaki "Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin" e girin ardından internete bağlanmak için kullandığınız ağa sağ tıklayıp özelliklere girip açılan sayfanın ss ini koyun, herhangi bir uygulamanın ağ kartı üzerinde çalışan bir parçası varmı kontrol edelim.

Realtek RTL8111 Ethernet sorunu - W7 Ultimate x64 - SORUN ÇÖZÜLDÜ

Virtual Box önemsiz. Yüklemeden öncede vardı sorun

• bende çok çektim bu hatadan.bu sabaha kadar çok rahattım.youtueb felan torrent morretn sorusuzdu.ne zmanki sp1 li oldum.ozaman çöktü.16 mbitim var ama 10 kb çekiyor .torrentda ise 1,5 mb ye çıkıyor.diğer pc xp yüklündi ve nvidia kartlı olmasına akrşın nete giriyor ve video izletiyor.bağlantıda sorun yok ama win 7 de büük bir sorun var.acaba belli donanımlara destek vermeyerek strateji mi yapıyor?
  • yabancı forumda şunu gördüm .bilgisayarı kapatın.fişini çekinbios ışığı,varsa tabi, sönemsini bekelyin.ardından bilgisyarıın açma düğmeisne basın.soradan bilgisayarı açın ve nete girin :) işe yaradı bende.
  • 1.5 tb harddisk alınca bende xpden w7 ye geçmek zorunda kaldım aynı sorun bendede vardı. Ben şu şekilde çözdüm
    önce ethernet cihazınızın driverini indirin usbye falan atın sonra temiz bi format atın,format sırasında güncellemeleri kapatın. format bittikten sonra ethernet cihazınızın driverini yükleyin sorun çözülüyor

şuanda sadece ttnet ten kaynaklı kopmalar yaşıyorum
  • Buna benzer bir sorunda bende var. Xp kullanıyorum. Notebook açılırken Sol üst köşede Realtek...... yazıyor ne yaptıysam düzeltemedim üstelik bilgisayar açıldığında da Ethernet kartı çalışmıyor
  • arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Yeni driver çıkmış 7.040
  • Temiz bir W7 Ultimate x64 format attım ayın 5inde. Bu driver'ı kurdum. Şuan sorun Yok :) 7.040 driverını manuel kurdum :) Sorunsuz çalışıyor (şimdilik)
  • Sorun çözüldü. :) Hiçbir sorun yok... İlk mesaja bakınız.
  • Format atmadan çözen yok.
    XP'ye mi devam etsem?
  • Bende yeni topladığım PC de benzer bir sorun yaşıyorum. Win 7 64-bit home premium yüklü. Network'te sorun var.

Kesin çözer dediğiniz driver'ı format atmadan yüklemek sorunu çözmez mi?

Diyelim çözmez, peki format attıktan sonra windows otomatik olarak kendi bulduğu driverı kuruyor ya, onu nasıl engelleyip bu verilen driverı yüklüyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOccOB

Bende yeni topladığım PC de benzer bir sorun yaşıyorum. Win 7 64-bit home premium yüklü. Network'te sorun var.

Kesin çözer dediğiniz driver'ı format atmadan yüklemek sorunu çözmez mi?

Diyelim çözmez, peki format attıktan sonra windows otomatik olarak kendi bulduğu driverı kuruyor ya, onu nasıl engelleyip bu verilen driverı yüklüyoruz?

Bilgisayarı kapayıp 10-20 saniye bekledikten sonra bende sorun düzelmişti. 2 aydır da sorunsuz kullanıyorum. Anlamadım gitti. Tesadüfen yakalamak gerekiyor.
  • bendede şu sırlar gayet güzel gidiyor.bozulduğunda baya kaydım windowsa.galiba zoruna gitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.