arkadaşlar dün vindows 7 kurdum realtek yazılımını kendi otomatik algıladı ama sanki benim cd den kurduğum daha yeni versiyondu sormak istedğim bendeki sürümün ne olduğunu nasıl öğrenebilirim.... anakartım msı dka 790gx cd den yükleyemiyorum çünki vindows 7 uyumlu değil...teşekkür ederim
Ethernetmi / sesmi ?
Realtek sitesinden her hafta nerdeyse yeni bir sürüm cıkıyor cd dekinin yeni olma ihtimali
sistesinden devamlı olarak güncel driverlara ulaşabilirsiniz kurabilirsiniz
hocam ses buradan otomatik olarak mı yükleme yapıyor??
quote:
Orijinalden alıntı: navim
arkadaşlar dün vindows 7 kurdum realtek yazılımını kendi otomatik algıladı ama sanki benim cd den kurduğum daha yeni versiyondu sormak istedğim bendeki sürümün ne olduğunu nasıl öğrenebilirim.... anakartım msı dka 790gx cd den yükleyemiyorum çünki vindows 7 uyumlu değil...teşekkür ederim
XP olsa Aygıt yöneticisinden öğrenirsin derdim ama win7'de öyle midir bilmiyorum. Sistem ayarları/özellikleri gibi bi yer varsa orada donanım bölümünü kurcala, sürümü bulursun büyük ihtimalle.
Ethernet/ses kartının modelini bul, resmi sitesinden indir driver'ı. Eğer Windows'un lisanslıysa Windows Update kullanarak da sürücülerini güncelleyebilirsin.