selamun aleyküm masaüstü bilgisayarıma flash bellek yarmıyla usb den xp sp3 format attım. birçok sıkıntıyla karşılaştım.son olarak sıkıntım, elimdeki driver cdsinide yüklememe rağmen bilgisayarımdan ses gelmiyor. hoporlörde falan sorun yok. internette çeşitli araştırmalarda bulundum. yamalardan filan bahsediyorlar ama ya ben yapamadım ya da anlatılanları anlamadım. bi çare olarakda forumdan yardım almayı deneyeyim dedim. var mı bana yardımcı olabilecek arkadaş.derdime bi çare lütfen.
Eski Bilgisiyar işletim sistemi ile şimdiki isletim sistemi nedir ?
eski işletim sistemim emin olmamakla beraber; Microsoft® Windows® 2000/XP yeni kurduğum; xp sp3
eski sistem 2002 versiyon xp sp2 imiş. bu saat oldu hala çözümm bulamadım. aygıt yöneticisinde çoklu ortam ses denetleyicisi soru işaretli olarak duruyor. üzerinede sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir dediğimde "gerekli yazılım bulunamadığından donanım yüklenmedi" uyarısı veriyor. bi sürü yerlerden bi sürü sürücü yükledim hiç biri yemiyo ya. sabah ettim şununla. yardımlarınızı bekliyorum.
bana yardımcı olabilecek kimse yok mudur? hala ızdıraptayım. sp2 cd si bulup formatlamaktan başka bi çare yok mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme