Şimdi Ara

RealPlayer ile download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlısı ile yeni pc mi kullanmaya başladım. Önceki bilgisayarımda örneğin youtube'da bir video izlerken, yükleme tamamlandığında realplayer eklentisine "download" dediğimde anında indiriyordu videyu.. Ancak şimdi "download" dediğimde videoyu baştan yüklüyor ve bu da zaman alıyor. Sanırım daha önce videoyu izlerken bir yandan da "temporary internet files" klasörüne indiriyordu videyu ve ben donwload dediğimde de ilgili klasöre kopyalıyordu.. Bunu şimdi nasıl yapabilieceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: yam_yam

Arkadaşlar hayırlısı ile yeni pc mi kullanmaya başladım. Önceki bilgisayarımda örneğin youtube'da bir video izlerken, yükleme tamamlandığında realplayer eklentisine "download" dediğimde anında indiriyordu videyu.. Ancak şimdi "download" dediğimde videoyu baştan yüklüyor ve bu da zaman alıyor. Sanırım daha önce videoyu izlerken bir yandan da "temporary internet files" klasörüne indiriyordu videyu ve ben donwload dediğimde de ilgili klasöre kopyalıyordu.. Bunu şimdi nasıl yapabilieceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

Bu program yerine Orbit Downloader'ı tercih etsen. Bu da aynı işi görüyo "Grab" özelliği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
    Bu program yerine Orbit Downloader'ı tercih etsen. Bu da aynı işi görüyo "Grab" özelliği ile.

Aslında Internet Download Manager'i kurdum ama yine istediğim gibi olmadı.. Bir kaç küçük dosyada istenilen sonucu verse de diğerlerinde vermedi.. Flash Player ayarlarında yerel depolama seçeneğini sınırsız olarak ayarladım, yine olmadı...
  • quote:

quote:

Aslında Internet Download Manager'i kurdum ama yine istediğim gibi olmadı.. Bir kaç küçük dosyada istenilen sonucu verse de diğerlerinde vermedi.. Flash Player ayarlarında yerel depolama seçeneğini sınırsız olarak ayarladım, yine olmadı...

Aklıma gelen sadece bu. Youtube'dan felan bişey indirmediğim için fazla bi bilgim yok.
  • quote:

Aklıma gelen sadece bu. Youtube'dan felan bişey indirmediğim için fazla bi bilgim yok.

Yine de teşekkürler...
  • Önemli değil ama aklıma geldi şimdi. Başka bi tarayıcı ile dene bakalım belki olur. Chrome, Firefox, Opera, Safari vs..
  • quote:

Önemli değil ama aklıma geldi şimdi. Başka bi tarayıcı ile dene bakalım belki olur. Chrome, Firefox, Opera, Safari vs..

Zaten firefox'da denedim... Ama bir de internet explorer ile deneyeyim bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Önemli değil ama aklıma geldi şimdi. Başka bi tarayıcı ile dene bakalım belki olur. Chrome, Firefox, Opera, Safari vs..

Zaten firefox'da denedim... Ama bir de internet explorer ile deneyeyim bakalım...

İnşallah olur
  • Maalesef bir sonuç alamadım.. Yardımcı olabilecek biri var mı?
  • Nihayet sorunu çözdüm.. Windows 7'den kaynaklanıyormuş.. UAC ayarlarını değiştirince sorun çözüldü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.