Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mrtcicekk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.279
Cevap
237
Favori
678.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam bilgilendirici mesaj için. Kaç gündür yazıyorum siz cevap verdiniz sadece.

Gen1'e dahili soğutma bile fayda etmiyor demekki. Aynı oyunu ultra ayarlarda k40 gaming ile oynuyorum 40 derece. Adana'nın ağustos sıcağında 49 dereceleri görmüştüm. Gen 1 daha nisanda 50 derece oluyorsa Adana sıcağında düşünemiyorum bile.

k40 gaming'i satıp buna geçmeye değmez değil mi?

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Kullanılıyor, telefon veya Google hesabınızın bölgesini kontrol edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Düğmeler açık konumdaydı benim altta sabit duruyor, dediğiniz ayarı denedim değişen bişey olmadı. Kurcalarken parmak zoom işareti ile tam ekran yapıldı ama bu defa üstten ve alttan biraz kayıp oldu tam ekrana sığdıracak diye.
    Sanırım videonun boyutu ile alakalı.

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla benim s20 fe de 46 dereceleri gördüğüm oluyordu.

Bak cihazın bataryası oyunlarda tükeniyor fakat günlük kullanımda çok çok iyi. Ekran harika, kameralar güzel, hoparlör hem net hem bass biraz var. Diğer telefonlarda bass bile olmuyor.

2 saat 21 dakika eversoul 1 saat blue archive oynadım şu andaki durum böyle. Batarya performansı dahada artacaktır. Factory resetli 2. Gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt
    Bu klipte tam ekran yapınca boydan sığdırdı ama üst ve alttan biraz boşluk görüyorum yine tam ekran değil. Zoom yapınca da uzun taraftan kesecek sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!www.displaymate.com
    realme GT2 Pro OLED Display Technology Shoot-Out
    https://www.displaymate.com/realme_GT2Pro_ShootOut_1G.htm
  • MEDİA M stok gelmiş hoşgeldin kuponu ile 12949 Tl aldım .

500 de chip geldi :)

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

bugün mü geldi stok

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

selam Kuponu nasıl aldınız ?

• goldweb kullanıcısına yanıt

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, duvar kağıdı, renkler kısmından varsayılan yap düzelir

• Maximum karta taksit olayı oluyor mu yoksa tek çekim mi yapıyor sonradan bankayı aramak mı gerekiyor arkadaşlar

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt

Paylaştığım GCam modunda videoda sadece OIS çalışıyor, bu sayede video çekim açısı fotoğraf çekme açısıyla aynı kalıyor ve aşırı aktif, sarsıntılı bir kayıt almicaksanız kalite net bir şekilde iyileşiyor.

• www.realme.com
    Garanti Durumu | realme (Türkiye)
    https://www.realme.com/tr/support/phonecheck

Cihazınızın garamti durumunu kontrol eder misiniz arkadaşlar ben dün teslim aldım kutuyu açmadım henüz. Burada ürün bulunamadı yazıyor imei ile arayınca. Arkadaşta aynı gun aldı o taktı sim onunki görünüyor. Benle aynı durumda olan var mı?

• krc58 kullanıcısına yanıt

Bende de aldığım gün garanti bitmiş görünüyor. Biraz bekleyin, düzelmezse destek hattından talep açılabilir.

• Cihazı aktif ettiğiniz günün tarihi yazıyor o sitede

• Arkadaşlar Facebook ta videoları otamatik olarak oynatmıyor Facebook ayarlardan otomatik oynat işaretli olmasına rağmen ve videoların bazılarını hiç oynatmıyor bilgisi olan varmı

• Siyah stok şuan görünüyor

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Ürüne hat takmadan orada tarih çıkmaz. Çıkan tarih de aktivasyon tarihi.

• Birçok farklı KK ile denedim ama telefona taksit yapmıyor sitede sorun mu var ?

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.