Teşekkürler hocam bilgilendirici mesaj için. Kaç gündür yazıyorum siz cevap verdiniz sadece. Gen1'e dahili soğutma bile fayda etmiyor demekki. Aynı oyunu ultra ayarlarda k40 gaming ile oynuyorum 40 derece. Adana'nın ağustos sıcağında 49 dereceleri görmüştüm. Gen 1 daha nisanda 50 derece oluyorsa Adana sıcağında düşünemiyorum bile. k40 gaming'i satıp buna geçmeye değmez değil mi? |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (94. sayfa)
-
-
Kullanılıyor, telefon veya Google hesabınızın bölgesini kontrol edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Valla benim s20 fe de 46 dereceleri gördüğüm oluyordu.
Bak cihazın bataryası oyunlarda tükeniyor fakat günlük kullanımda çok çok iyi. Ekran harika, kameralar güzel, hoparlör hem net hem bass biraz var. Diğer telefonlarda bass bile olmuyor.
2 saat 21 dakika eversoul 1 saat blue archive oynadım şu andaki durum böyle. Batarya performansı dahada artacaktır. Factory resetli 2. Gün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
www.displaymate.comrealme GT2 Pro OLED Display Technology Shoot-Outhttps://www.displaymate.com/realme_GT2Pro_ShootOut_1G.htm
-
MEDİA M stok gelmiş hoşgeldin kuponu ile 12949 Tl aldım .
500 de chip geldi :)
-
bugün mü geldi stok
-
selam Kuponu nasıl aldınız ?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar, duvar kağıdı, renkler kısmından varsayılan yap düzelir
Maximum karta taksit olayı oluyor mu yoksa tek çekim mi yapıyor sonradan bankayı aramak mı gerekiyor arkadaşlar
-
Paylaştığım GCam modunda videoda sadece OIS çalışıyor, bu sayede video çekim açısı fotoğraf çekme açısıyla aynı kalıyor ve aşırı aktif, sarsıntılı bir kayıt almicaksanız kalite net bir şekilde iyileşiyor.
-
Cihazınızın garamti durumunu kontrol eder misiniz arkadaşlar ben dün teslim aldım kutuyu açmadım henüz. Burada ürün bulunamadı yazıyor imei ile arayınca. Arkadaşta aynı gun aldı o taktı sim onunki görünüyor. Benle aynı durumda olan var mı?
Bende de aldığım gün garanti bitmiş görünüyor. Biraz bekleyin, düzelmezse destek hattından talep açılabilir.
-
Cihazı aktif ettiğiniz günün tarihi yazıyor o sitede
Arkadaşlar Facebook ta videoları otamatik olarak oynatmıyor Facebook ayarlardan otomatik oynat işaretli olmasına rağmen ve videoların bazılarını hiç oynatmıyor bilgisi olan varmı
Siyah stok şuan görünüyor
media marktREALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Çelik Siyahıhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_realme-gt2-pro-128gb-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-%C3%A7elik-siyah%C4%B1-1228362.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ürüne hat takmadan orada tarih çıkmaz. Çıkan tarih de aktivasyon tarihi.
Birçok farklı KK ile denedim ama telefona taksit yapmıyor sitede sorun mu var ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X